İstanbul'da kripto para cinayeti!

İstanbul'da kripto para cinayeti!

Tuzla'da yaklaşık bir ay önce cesedi bulunan şahsın kimliği teşhis edildi. Öldürülen şahsın Muhammed B. olduğu tespit edilirken cinayet ile alakalı gerçeklerde ortaya çıktı. Yaşanan olayın kripto para paylaşımı nedeniyle gerçekleştiği ve gözaltına alınan 5 şüphelinin birbirini suçladığı belirtildi.

İstanbul Tuzla'da 23 Eylül tarihinde boş arazide bir erkek cesedi bulunmuş ve soruşturma başlatılmıştı. Yapılan incelemeler kapsamında cinayetin sır perdesi aralandı. Muhammed B.'nin öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın sonucunda 3 ilde operasyon gerçekleştirilerek 5 kişi gözaltına alındı.

Polis yaptığı araştırmada Muhammed B.'nin son olarak Kocaeli'de bir taksinin içinde polisin uygulamasına takıldığını ve GBT sorgusunun yapıldığını belirledi. Bu ipucu kullanılarak güvenlik kameraları incelendi ve şüphelinin son olarak gittiği ev belirlendi.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Polis şüpheliyle son olarak görüştüğünü tespit ettiği 5 şüpheliyi İstanbul, Kocaeli ve Elazığ'da yaptığı operasyonlarla gözaltına alındı. Yapılan aramalarda bir tabanca ile öldürülen Muhammed B.'ye ait cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili aranan bir şüphelinin ise 10 gün önce kalp krizi geçirerek öldüğü belirlendi.

İFADELERİNDE BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Şüpheliler Vedat T.(40), Gürbüz A.(47), Servet P.(44), Serkan Ü.(24) ve Emrullah(49) Asayiş Şube müdürlüğünde sorgulandı. Şüpheliler öldürülen Muhammed B.'yi tanıdıklarını ancak öldürmediklerini söyledikleri öğrenildi. Daha önceden de suç kayıtları olduğu öğrenilen şüphelilerin ifadelerinde birbirlerini suçladıkları belirtildi. Polis soruşturması sonucunda hackerlik yaptıkları tespit edilen şüphelilerin kripto para paylaşımı nedeniyle çıkan kavga sonucu cinayeti işlediklerinin değerlendirildiği belirtildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildiler. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN