Kara kış kapıya dayandı! Uzman isim özellikle de o ile uyarı yaptı… Kışlıkları çıkarın soğuk havalar o tarihte kapıyı çalıyor

Kara kış kapıya dayandı! Uzman isim özellikle de o ile uyarı yaptı… Kışlıkları çıkarın soğuk havalar o tarihte kapıyı çalıyor

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten yeni uyarıları ile gündeme geldi. Kara kış resmen kapıya dayandı! Uzman isim özellikle de o ile önemli uyarılarda bulundu… Kışlıkları çıkarmanın zamanı geldi, soğuk havalar o tarihten itibaren kendini göstermeye başlayacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bu yıl son zamanların en sıcak yaz mevsiminden birini yaşadık. Özellikle de Temmuz ayında termometreler resmen tavanı gördü. Bazı iller sıcaklık rekorları kırarken hastaneler bile aşırı sıcaktan etkilenen insanlarla dolup taştı. Yavaş yavaş sıcak havaları geride bırakırken şimdi sıra buz gibi soğuk havalara geldi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise özellikle o ili uyardı.

ÜŞÜMEYE HAZIR OLUN

Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir uyarı daha yaptı. Sıcak havalardan bunalan insanlara müjde gibi gelecek bu uyarıda uzun zaman sonra anca yağmur alan İstanbul’da yer aldı. Ökten, “üşümeye hazırlanın” diyerek yeni bilgileri paylaştı.

4-001.jpg

KAPILARI PENCERELERİ KAPATIN

Türkiye’nin tamamını etkileyen sıcak hava dalgaları etkisini kaybederken artık sıra soğuk havalara geldi. Uzun zamandır serin havalar ve yağışlar bekleniyor. Son günlerde birçok ilimiz yağış almaya başlarken bazı illerde seller bile meydana geldi.

Sosyal medyadan hava durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, son olarak şu uyarıda bulundu:

“Üşümeye hazırlanın. Pazartesi sabahı Ülkemizin kuzeyi (İstanbul dahil) üşüyerek uyanacak. Pencereleri açık bırakmayın...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN