Meteoroloji fırtına için tarih verdi! Karadeniz'de etkisini gösterecek... Herkes önlemini alsın...

Meteoroloji fırtına için tarih verdi! Karadeniz'de etkisini gösterecek... Herkes önlemini alsın...

Karadeniz için fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika paylaşımına göre, o tarihlerde etkisini gösterecek. Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte kuvvetli rüzgarın dondurucu bir etkiye sahip olabileceği düşünülüyor. İşte o tarih...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika uyarısı yapıldı. O tarihten itibaren Doğu ve Batı Karadeniz Bölgesi'nde kuvvetli fırtına hakim olacak. Fırtınada yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirinizi alın.

METEOROLOJİ KARADENİZİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından denizlere ait meteoroloji uyarı yapıldı. Sosyal medya üzerinden, "Denizlerimizde (Karadeniz) Fırtına Bekleniyor!" başlığıyla paylaştı. Doğu Karadeniz ve Batı Karadeniz'de kuvvetli rüzgar sonucunda fırtına meydana gelebilir. Cuma günü etkili olacak fırtına öğle saatlerinde başlayarak gece saatlerinde etkisini kaybedecek.

gdjvhxwxqaagqvc.jpg

BATI KARADENİZ FIRTINA UYARISI

Batı Karadeniz'in doğusunda kuvvetli esecek rüzgarın Cuma günü öğle saatlerinden sonra başlaması bekleniyor. Batı ve kuzeybatı yönlerinden rüzgarın 6 - 8 kuvvetinde (50 - 75 km / saat) fırtına şeklinde esmesi öngörülüyor. Öğle saatlerinde başlayacak fırtınanın aynı gün içerisinde gece saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.

DOĞU KARADENİZ FIRTINA UYARISI

Fırtına uyarıları Doğu Karadeniz Bölgesi için de geldi. Rüzgar, cuma günü itibariyle öğle saatlerinde kuvvetlenerek, batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 6 - 8 kuvvetinde (50 - 75 km / saat) fırtına olarak eseceği tahmin ediliyor. Fırtına cumartesi günü itibariyle günün ilk saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN