Milyonlarca memur adayının beklediği haber geldi! KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

Milyonlarca memur adayının beklediği haber geldi! KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

Son dakika haberine göre, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) yerleştirme sonuçları duyuruldu. Adaylar, sonuçlara ÖSYM'nin resmi sitesinden erişebilecekler. Yerleştirme sonuçları ile ilgili detaylar ve sınav sonucu sorgulama bilgileri, ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yayınlanacak. İşte detaylar...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, KPSS-2023/1 kapsamında yapılan tercih işlemlerini tamamladı. 6-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılan tercihler sonucunda, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri sonuçlandı. Sonuçlar, ÖSYM'nin resmi sitesinde yayınlandı.

ÖSYM SİTESİNDE YAYINLANDI

son-dakika-kpss-yerlestirme-sonuclari-aciklandi-16158701-3508-m.jpg

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, adayların yerleştirme sonuçlarına, 26 Temmuz 2023 tarihinde saat 15.30'dan itibaren https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebileceği bildirildi. Bu şekilde adaylar, yerleştirildikleri kadro ve pozisyonları öğrenebilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN