O ülkede gökten resmen yılan yağdı! Görenlerin ağzı açık kaldı, kıyamet geliyor... Her yeri istila etmeye başladılar!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Sosyal medyada paylaşılan bir video herkesin ağzını açık bıraktı. O ülkede gökten resmen yılan yağdı! Kıyamet adım adım geliyor. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Dev yılanlar her yeri istila etmeye başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Özellikle sıcak hava dalgası ile birlikte yılan ihbarları dört bir yandan gelirken sosyal medyada paylaşılan video herkesi şoke etti. O ülkede gökten resmen yılan yağdı! Görenlerin ağzı açık kaldı, kıyamet geliyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Her yeri istila etmeye başladılar. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

gfgfgf-2023-07-30t121620-233.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgi görmekte. Sosyal medyada paylaşılan bir video ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. O ülkede gökten resmen yılan yağdı. Kıyamet adım adım geliyor.

KAIYAMET ADIM ADIM GELİYOR: O ÜLKEDE GÖKTEN RESMEN YILAN YAĞDI!

Sosyal medyada paylaşılan video izleyenleri şoke ederken görüntülerin uzak Doğu'dan görüntülendiği tahmin ediliyor. Çekilen görüntülerde yol kenarında binlerce yılan adeta istiflenmiş halde hareket ederken görüntüleniyor. Caddenin o tarafı, emniyet şeridiyle kapatılırken görevlilerin ve vatandaşların yılanları yoldan toplamaya çalıştıkları fark edildi.

dffddf-90.jpg

UZMANLAR UYARDI: HER YERİ İSTİLA ETMEYE BAŞLADILAR

Paylaşılan video sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte bu tarz yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN