Pazartesi havadan yayılacak hastalığı açıkladı! Meteoroloji kahini Kerem Ökten'den korkutan uyarı: Pazartesiye dikkat

Pazartesi havadan yayılacak hastalığı açıkladı! Meteoroloji kahini Kerem Ökten'den korkutan uyarı: Pazartesiye dikkat

Havayı koklayarak tahminlerde bulunan ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Kerem Ökten, 11 Eylül Pazartesi günü için hava durumuyla ilgili dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

Yazın sonlarına yaklaştığımız bu dönemde, Eyyam-ı Bahur sıcaklarından sonra sürpriz bir soğuk hava dalgasının geleceği öğrenildi.

ÜLKE GENELİ İÇİN ALARM: SOĞUK HAVA GELİYOR!

Ökten, tüm ülke için soğuk hava uyarısında bulunarak şunları söyledi: "11 Eylül Pazartesi sabahı Ülke genelinde havalar herkesi üşütecek. Hastalık riski var." Özellikle Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerine ekstra dikkat çekerek, "Karadeniz yaylaları yağışı yakalarsa kar örtüsü alır" ifadelerini kullandı.

1-021.jpg

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DEĞERLENDİRME

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) de hava durumuyla ilgili tahminlerini paylaştı. Müdürlük, yer yer güneşli havaların olacağına dikkat çekerken, serin havaların da kapıda olduğunu vurguladı. MGM'nin paylaştığı görseller, önümüzdeki günlerin hava durumu için önemli ipuçları veriyor.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN