Öğretmenlerle ilgili flaş karar: Bir yıl ertelendi

Öğretmenlerle ilgili flaş karar: Bir yıl ertelendi

Milli Eğitim Bakanı Özer, Maraş depremleri sebebi ile öğretmenler hakkında flaş bir karar aldıklarını duyurdu. Bakan Özer, öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüklerinin 1 yıl ertelendiğini belirterek, "Deprem nedeniyle öğretmenlerimizin zorunlu çalışma yükümlülüklerini 1 yıl erteliyoruz" dedi.

İlk olarak 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde sonrasında ise 20 Şubat'ta Hatay'da 6.4 ve 5.8 şiddetlerindeki depremler sebebi ile hayatını kaybedenlerin sayısı 47 bini aştı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlerle ilgili flaş bir karar geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan deprem sebebi ile öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüklerinin ertelendiğini duyurdu.

Bakan Mahmut Özer'in konu ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

"Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunan öğretmenlerimizin, zorunlu çalışma yükümlülüklerini 1 yıl erteliyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN