Tam bitti derken yeniden başladı! O tarihe kadar tüm Türkiye yine kırmızı tarafta kaldı… Yine başa döndük

Tam bitti derken yeniden başladı! O tarihe kadar tüm Türkiye yine kırmızı tarafta kaldı… Yine başa döndük

Sonbahar aylarından ikincisini yaşarken henüz beklenen yağışlar ne yazık ki gerçekleşmedi. Öte yandan tam bitti derken yeniden başladı! O tarihe kadar tüm Türkiye yine kırmızı tarafta kaldı… Senaryo yine başa sarıyor. İşte meteorolojik kaynakların yeni analizleri…

Bu sene son zamanların en sıcak yaz mevsiminden birini yaşadık. İlk önce El Nino ardından da Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları ülkeyi adeta kasıp kavurdu. Vatandaşlar ise dört gözle sonbaharı ve yağışlı havaları bekliyordu. Barajlardaki azalan su seviyesi de endişeye neden olurken meteorolojik kaynaklardan üzücü bir haber geldi. Türkiye o tarihe kadar sıcaklarla mücadele etmeye devam edecek.

TÜRKİYE KIRMIZI TARAFTA KALDI

Sosyal medya üzerinden hava durumuna ilişkin sık sık bilgilendirmelerde bulunan “Hava Forum” sayfası yeni bir bilgi paylaştı. Balkanlar ve Afrika arasındaki sıcak hava mücadelesinde Türkiye kırmızı tarafta kaldı. Dolayısıyla bir süre daha sıcak havaların etkili olacağı paylaşıldı.

sicakk.jpg

Tarih belirterek paylaşım yapan Hava Forum sayfası, verdiği yeni bilgilerde şunları paylaştı:

"20 Ekim civarı için Afrika'nın Balkanlar'a yaptığı baskı maalesef devam ediyor. Aralarında büyük mücadele var. Balkanlar henüz masadan kalkmadı, direniyor ama haritaya bakın Afrika bırakacak gibi değil. Son tahminlerde Türkiye kırmızı yani sıcak tarafta kalıyor... Takipteyiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN