Temmuz, ağustos yeniden geliyor! Hafta sonu pikniğinin tam zamanı... Yağışlardan önce değerlendirmeyen pişman olur

Temmuz, ağustos yeniden geliyor! Hafta sonu pikniğinin tam zamanı... Yağışlardan önce değerlendirmeyen pişman olur

Oldukça sıcak bir yaz mevsiminden sonra temmuz, ağustos resmen geri geliyor! Son kez bu sıcak havaların tadını çıkarmanın tam zamanı… Yağışlar etkisini göstermeden önce değerlendirmeyen pişman olur. İşte detaylar…

Bu sene son zamanların en sıcak yaz mevsiminden birini yaşarken önce El Nino ardından da Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları tüm ülkeyi etkisi altına altı. Özellikle de temmuz ve ağustos aylarında resmen sıcaklık rekorları kırıldı. Eylül ayının gelmesi ile milyonlarca vatandaş dört gözle yağışları beklerken ne yazık ki hala beklenen seviyede yağış alınamadı. Lakin yakın zamanda gelecek olan yağışlar öncesinde son kez sıcak havaların tadını çıkarmanın tam zamanı gibi görünüyor.

HAFTA SONU PİKNİK YAPMANIN TAM ZAMANI

Sıcak havalardan her ne kadar bunalsak da son zamanlarda eski etkisi kalmadı. Dolayısıyla parklar, bahçeler, piknik alanları hala insanlarla dolu. Öte yandan önümüzdeki günlerde sonbahar artık kendini göstermeye başlayacak. Bu yüzden de sıcak havaların son günleri diyebiliriz. Yani piknik yapıp, sevdiklerinizle vakit geçirmenin tam zamanı.

yeni-proje-1-005.jpg

BU HAFTA ÇOK UYGUN BİR HAFTA

Sosyal medya üzerinden sık sık hava durumu paylaşımı yapan Hava Forum sayfası bu kez de beklenen sonbahar öncesinde son kez değerlendirilecek havaya ilişkin paylaşım yaptı. Hava Forum, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Hafta sonu Temmuz-Ağustos'tan kalma gün yaşayacağız. Özel buluşmalarınız, piknik, gezi, bisiklet, deniz gibi aktiviteleriniz için çok uygun bir hafta sonu olacak...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN