Ticaret Bakanlığı personel alımını başlattı! Bu kadrolara yeni personeller alınacak: Şartlar belli oldu

Ticaret Bakanlığı personel alımını başlattı! Bu kadrolara yeni personeller alınacak: Şartlar belli oldu

Ticaret Bakanlığı, yayınladığı duyuruda, sözleşme tabanlı yeni çalışanlar alacağını açıkladı. Ticaret Bakanlığı, kadrosundaki açığı kapatmak için yeni personel istihdamı yapacağını belirtti ve bu süreçte takip edilecek pozisyonları da detaylandırdı.

Ticaret Bakanlığı, ilanında sözleşme temelli yeni çalışanlar eklemeye yönelik taahhüdünü tekrarladı. Personel eksikliğini hızla telafi etmek amacıyla yeni personel eklemeyi planladığını duyurdu. Ticaret Bakanlığı, son ilanında 15 sözleşmeli personel daha dahil etmeyi planladığını belirtti. Bu 15 kişi, Ticaret Bakanlığı tarafından çeşitli kadrolarda görevlendirilecek, bu kadroların detayları ilanda belirtildi. Ticaret Bakanlığı, her kadro için KPSS şartının olup olmadığını ayrıca vurguladı. Ticaret Bakanlığı hangi kadrolarda personel alımı yapacak? Adayların hangi kriterlere uygun olması gerekiyor? Tüm detaylar haberin devamında...

2-007.jpg

TİCARET BAKANLIĞI 15 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALMAYI PLANLIYOR

Ticaret Bakanlığı, son ilanında, kadrosuna 15 sözleşmeli personel eklemeyi planladığını ifade etti. Seçilecek adayların 657 sayılı devlet memurları kanunu gereğince işe alınacağı da duyuruldu. Bu duyuruya göre adayların;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, Kamu haklarından yoksun olmamaları, Görevlerini yerine getirebilecek herhangi bir sağlık sorunlarının olmaması, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almaları, Herhangi bir suç hükümlülüğünün bulunmaması, Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları veya askerlikle ilişiği olmamaları gerekmektedir.

TİCARET BAKANLIĞI HANGİ KADROLARDA ALIM YAPACAK?

Ticaret Bakanlığı, 15 sözleşmeli personel alımı yaparken, alacağı personeli çeşitli kadrolarda görevlendireceğini açıkladı. Ticaret Bakanlığı, alacağı personeli, 1 Kıdemli Ağ Uzmanı, 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 Sistem Uzmanı, 1 Veri Tabanı Yöneticisi, 1 MSSQL Veri Tabanı Uzmanı, 3 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme ve Altyapı Uzmanı, 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 Sistem Uzmanı kadrolarında istihdam edecek.

Adayların eğitim durumlarına bakıldığında, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmaları gerekiyor. Başvurular, https://www.turkiye.gov.tr/ticaret-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim web adresi üzerinden 16-26 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN