Trabzon, Rize, Artvin ve Rizeliler yoğun kar yağışına hazırlanın! Yollar kapanacak: Meteoroloji saat vererek uyardı

Trabzon, Rize, Artvin ve Rizeliler yoğun kar yağışına hazırlanın! Yollar kapanacak: Meteoroloji saat vererek uyardı

Trabzon, Rize, Artvin ve Rizeliler dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü dört il için uyarıda bulundu! Yoğun kar yağışına hazır olun! O tarihte ve saatte başlayacak, önlemlerinizi almayı sakın unutmayın...

Kar yağışının etkisi altına giren ülkemiz için Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir uyarı verdi. Uyarıda Trabzon, Rize, Artvin ve Giresun'da yoğun kar beklendiği açıklandı. Yolları kapatacak kadar yoğun kar yağışına hazır olun.

YARIN AKŞAM SAATLERİNE KADAR DEVAM EDECEK

Winter storm blanketing parts of South with snow, ice | AP News

MGM'nin verdiği bilgilere göre bugün akşam saatlerinden itibaren başlayacak olan kar yağışı yarın akşam saatlerine kadar devam edecek. Kıyı kesimleri dahil olmak üzere 100 m ve üzeri yüksekliklerde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasında bu ifadelere yer verdi: "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren Trabzon, Rize, Artvin ve Giresun'da 600 m üzerindeki yüksek kesimlerde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Zamanla havanın soğumasıyla Cumartesi günü ilk saatlerden itibaren kar yağışlarının kıyı kesimler dahil olmak üzere görüleceği, 100 m üzeri yükseklerde de kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN