Türkiye'nin en zehirli yılanı! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçiyi tek ısırıkta hastanelik etti... O ilimizde istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçiyi tek ısırıkta hastanelik etti... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar saldırıya geçti. Paylaşılan görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçiyi tek ısırıkla hastanelik etti. Uzmanlar acil uyarı çağrısında bulundu. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Aç karınlarını doyurmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçiyi tek ısıtıkta hatenelik etti. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde korkulan istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

ghhhggh-1.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Aydın'dan gelen son görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılan tek hamlede çiftçiyi hastanelik etti.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Aydın'ın Uzundere Mahallesi'nde bulunan arazisinde çalışan 48 yaşındaki M.A. gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. Hayvanlarını otlattığı sırada topraktan fırlayan dev yılanın saldırısına uğrayan çiftçi hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

TEK ISIRIĞIYLA HASTANELİK OLDU

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri M.A.'ya ilk müdahaleyi yaptı. Durumu kritik olan çiftçi ambulansa bindirilerek apar topar Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan M.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

jhhjjh-16.jpg

UZMANLAR UYARDI: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Hava sıcaklıklarının daha da artacağını belirten yetkililer, 15 Haziran'dan sonra saldırıların daha da artacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN