Valilikten KPSS'siz personel alımı! Tam 1.150 kişi alınacak: Biri siz olabilirsiniz!

Valilikten KPSS'siz personel alımı! Tam 1.150 kişi alınacak: Biri siz olabilirsiniz!

Valilikler tarafından yapılan açıklama ile birlikte İŞKUR aracılığıyla 2 şehirde 1.150 personel alımı yapılacak. KPSS şartı olmadan yapılacak olan personel alımları için şartlar belirlendi. Paylaşılan TYP personel ilanları kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

Valilik'ten 1.150 Personel Alımı!

TYP personel alım ilanları İŞKUR aracılığıyla yayınlandı. Kısa bir süre önce yayınlanan personel alımı ilanı ile birlikte iki Şehir Valiliği'nden açıklama geldi. Eksikliklerin karşılanması adına ve farklı alanlarda görevlendirilecek olan 1.150 TYP personel alımı için duyuru yapıldı. İŞKUR aracılığıyla yapılan ilanların başvuru süreci ise kısa bir süre önce başladı.

Paylaşılan TYP personel alım ilanları ile birlikte başvuru süreci tüm hızıyla devam ediyor. TYP kapsamında "Aydın Valiliği ve Mersin Valiliği" bünyesine toplamda 1.150 personel alımı yapılacak. Aydın valiliği 150 personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR tarafından yayınlanan personel alım ilanı ile birlikte Valilik bünyesinde açılan eksikliği karşılamak adına Afet (Deprem) kadrosunda personel alımları yapacağını duyurdu. Personel alımları İŞKUR web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

emniyet-mudurlugu-en-az-ilkokul-mezunu-personel-alimi-basvuru-ekrani-4.png

Başvuru Nasıl Yapılır?

TYP başvurusunda bulunmak için İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR Hizmet Merkezleri, İŞKUR e-ŞUBE internet sitesi veya Alo 170 üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Programa başvuru ve program başlangıç tarihi itibariyle işsiz olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Emekli ve malul aylığı almamak
  • Öğrenci olmamak ve uzaktan eğitim alıyor olmamak,
  • Açık öğretim öğrencileri katılabilir,
  • Öğrencilik durumu donduranlar katılamaz
  • Hane geliri 12.760 TL'nin altında olması gerekir. (Aynı adreste yer alan kişiler toplam kazancı net asgari ücret tutarının 1,5 katından daha fazla olması halinde adreste oturan kişiler TYP'ye katılamaz.)

izmir-buyuksehir-belediyesinden-personel-alimi-ilani-fpuf.webp

Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Mersin Valiliği tarafından yapılan duyuru ile birlikte başvuruların 18 Şubat 2023 tarihiyle başladığı belirtildi. Başvurular için son tarih ise 22 Şubat 2023 olarak belirlendi. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar ise İŞKUR üzerinde "310296" iş ilanı numarasıyla işlemlerini gerçekleştirebilecek. Günlük 7,5 saat mesai ile birlikte 90 gün olarak iş imkânı verilecek. Başvuru sonucunda seçimler 24 Şubat 2023 tarihi saat 10.00 itibariyle gerçekleşecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN