'Yılanlara fısıldayan çoban'a engerek cezası! Sosyal medyada 300 bin takipçisi var: Herkesi dehşete düşüren videolar çekiyordu

'Yılanlara fısıldayan çoban'a engerek cezası! Sosyal medyada 300 bin takipçisi var: Herkesi dehşete düşüren videolar çekiyordu

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri izleyince şoke olacaksınız. 'Yılanlara fısıldayan çobana engerek cezası! Sosyal medyada 300 bin takipçisi olan çobana tokat gibi ceza. Yılanı yakalayıp öyle bir şekilde çekti ki... Görenlerin ağzı açık kaldı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Çobanın engerek yılanına yaptığı görünce mideniz ağzınıza gelecek. 'Yılanlara fısıldayan çoban'a engerek cezası! Sosyal medyada 300 bin takipçisi bulunan çoban yılana öyle bir şey yaptı ki... İzleyince tüyleriniz diken diken olacak.

gffggf-28.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Iğdır'dan gelen görüntüler ise herkesi şaşkına çevirdi. 'Yılanlara fısıldayan çoban'a engerek cezası!

ENGEREK YILANLARINI TEK TEK YAKALAYIP...

Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekipleri, ilde çobanlık yapan bir kişinin engerek yılanlarını yakaladığı ve kapalı bir kutuda tuttuğunu tespit etti. Yapılan araştırmacılar sonucun çobanın S.İ. olduğu saptandı.

SOSYAL MEDYADA 300 BİN TAKİPÇİSİ VAR

Türkiye'de bulunan en zehirli yılan türü olan koca engerek yılanları son dönemde nesli tükenmek üzere. Çiftçinin ise bu yılanları yakalayıp video çekerek sosyal medyada paylaştığı görüldü. S.İ'nin bu videolar sayesinde sosyal medyada 300 bin takipçi yaptığı kaydedildi.

hghggh-2023-07-28t095446-099.jpg

YILANLARA FISILDAYAN ÇOBANA OKKALI PARA CEZASI

Operasyonla yakalanan S.İ'ye "5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu" gereğince 5 bin 600 lira ceza kesildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN