Yiyecek ararken görüntülendiler! Kameralara anbean yansıdı: Sürü halinde geziyorlar

Bayburt'ta kurt sürüsü havadan görüntülendi. O anlar kameralara anbean yansıdı. Sürü halinde ovada gezen kurtların tek amacı ise yiyecek bulmak...

Bayburt'un Aydıntepe ilçe kırsalında doğa gezisi yapan deneyimli dron pilotu Alparslan Zengin, gökyüzünden Soğanlı Dağları'nın eteklerindeki Aydıntepe Ovası'nda doğal bir güzellik keşfetti. Doğa tutkunu Zengin, dronuyla çektiği muazzam görüntülerle Aydıntepe Ovası'nın vahşi yaşamını yakından tanıttı.

KURT SÜRÜSÜ HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

thumbs-b-c-e3281d4c0cf6bcea18bc7b2f636b231a.jpg

Dronunun kamerasına yansıyan olağanüstü sahnelerde, tarlalarda özgürce dolaşan ve yiyecek arayan bir kurt sürüsü belirdi. Alparslan Zengin, kurt sürüsünün etkileyici doğa manzarası içindeki dolaşımlarını başarıyla kaydetti.

Havadan gelen dron sesini fark eden kurtlar, merakla yukarı baktıktan sonra bir süre boyunca bölgede dolaştı. Daha sonra, dağlık alana doğru yönelerek kameralardan gözden kayboldular.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir