120 gün bir kuruş ödemeden kredi! Akbank gemileri yaktı belgesiz, imzasız, kefilsiz anında kredi kampanyasına start verdi! Tek yapılması gereken bu!

120 gün bir kuruş ödemeden kredi! Akbank gemileri yaktı belgesiz, imzasız, kefilsiz anında kredi kampanyasına start verdi! Tek yapılması gereken bu!

Akbank, 3 ay vadeli, evraksız, imza bile olmadan anında kredi kampanyası başlattı. Banka, başvuran herkese 120 gün boyunca tek kuruş ödemeden kredi verecek.

Ekonomik alanda yaşanan gelişmelerden dolayı birçok vatandaş sıkıntı yaşıyor. Kamu bankalarının yanı sıra özel bankalar da halka destek kampanyası başlattı. İlk özel banka atağı Akbank'tan geldi. Avantajlı faiz oranı ve uygun ödeme koşullarıyla banka 3 ay vadeli kredi vermektedir. Kredi 3 ay sonra geri ödenecek.

Bankadan yapılan açıklamada, kredi başvurusu yapan kişiye özel ödeme planı gerçekleştirilecek ve ödeme kolaylığı sağlanacağı belirtildi. Açıklamada ayrıca uygun faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekerek, kredi ödemelerinizi 3 sonra başlatabileceğiniz aktarıldı.

KREDİYİ ŞİMDİ ÇEK 3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLA

İhtiyaç sahibi vatandaşlara maddi yardımda bulunuluyor. 3 ay sonra ödeme başlayacak. Erteleme imkanı ile vatandaşlar borca ​​batmıyor. İş düzene girdikten sonra, kredi özel olarak hazırlanmış ödeme planları kullanılarak geri ödenebilir.

36 aya varan vade imkanı sunan Akbank, esnek ödeme seçenekleri de sunuyor. Ödemeler değişken, aşağıdan yukarıya, götürü ve üçer aylık ödemeler şeklinde yapılabilir.

Akbank belgesiz, imzasız, kefilsiz anında kredi kampanyası

"Bir belgeye imza olmadan kredi olasılığı"

Akbank müşterileri banka şubesine gitmeden anında kredi alabilmektedir. Talepler mobil uygulama üzerinden yapılabileceği gibi internet şubesi üzerinden de yapılabilmektedir. Akbank telefon şubesinin banka müşterisi olmanız durumunda 100.000 TL'ye kadar finansman desteği almak mümkündür. Ayrıca, herhangi bir belge ve imza gerekli değildir.

Akbank'ta hesabı olmayan vatandaşlar kendilerine en yakın banka şubesine gidip kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvuruda kimlik belgesi, gelir belgesi ve ikametgâh belgesi götürülmesi zorunlu tutulmuştur. Son üç aya ait faturalar da ikamet belgesi yerine kullanılabilir.

Çalışan vatandaşlar, SGK hizmetlerinin dökümünü ve bir önceki aya ait maaşlarına ait bordrolarını getirmelidir. Kamu tesislerinde çalışanlar için çalışma belgesi ve gelir belgesi yeterlidir. Krediye hak kazanmak için 18 yaşından büyük olmanız ve aylık gelirinizin olması gerekir. Aylık 3.000 lira taksit ile toplam 141.000 lira 36 ay sonra ödenecek. Kredinizi, ödeme koşullarına göre belirlenen bir programa göre ödeyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN