7 kişiyle aldatılan adamdan mide bulandırdı itiraf! Ayrıntıları duyan Esra Ezmeci çıldırdı

7 kişiyle aldatılan adamdan mide bulandırdı itiraf! Ayrıntıları duyan Esra Ezmeci çıldırdı

Psikolog Esra Ezmec'ye gelen aldatma itirafı okuyanları şaşkınlığa uğrattı. Evli bir erkek tarafından gelen mesajda karısının kendisini 7 erkekle aldattığını yazan kişi bakın ne ayrıntı verdi?

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye sosyal medya hesabından olay yaratan itiraf ve sorular gelmeye devam ediyor. Son olarak bir takipçisi Ezmeci'ye karısının kendisini kaç kişiyle aldattığını yazdı. Aldatmanın detayını duyanlar "Rezalet" yorumları yaptı.

es.jpg

7 ERKEKLE ALDATILMIŞ

Bir erkek tarafından Esra Ezmeci'ye "Karım beni 7 adamla aynı anda aldattı. Her güne biri geliyormuş, yanlışlıkla oldu dedi affedilir mi?" diye bir itiraf geldi. Ezmeci'den yardım isteyen adamın itirafı herkesi şaşırtırken, ünlü psikoloğun yanıtı da şaşırttı.

whatsapp-image-2022-12-08-at-16-33-17.jpeg

"BAZI ŞEYLER YANLIŞLIKLA OLMAZ"

İtiraflara verdiği cevaplarla kimi zaman tepki toplayan Ezmeci takipçisine bu kez çok şaşırtan bir yanıt verdi. Ezmeci kendisini 7 kişiyle aldatan adama, "Bazen baZı şeylerin yanlışlıkla olmadığı çok nettir. İçinize sinmeyen bir şeyi kabul etmeyin" önerisinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN