90 TL'lik bu indirim stok yaptırır! Tuvalet kağıdında görülmemiş fiyat: Papia, Selpak... Duyan çifter çifter alıyor

90 TL'lik bu indirim stok yaptırır! Tuvalet kağıdında görülmemiş fiyat: Papia, Selpak... Duyan çifter çifter alıyor

Son zamanlarda fiyatı en çok artan temel ihtiyaç ürünlerinin başında gelen tuvalet kağıdında indirim zamanı. O market yaptığı yeni kampanya ile tuvalet kağıdı fiyatlarını 90 TL birden düşürdü. İşte, indirimin detayları...

Tuvalet kağıdı fiyatlarında yaşanan artışlar vatandaşın cebini zorlarken, o marketten indirim haberi geldi. 6 Ekim'e kadar geçerli olan kampanyayı duyuran market, tuvalet kağıtlarında 90 TL'lik indirime gitti...

A101 yaptığı yeni kampanyayla tuvalet kağıdı fiyatlarını düşürdü. Bu kapsamda market 12'li Selpak 3 katlı tuvalet kağıdı ve 12'li Papia Egzotik 3 katlı tuvalet kağıdında 90 TL'lik indirim uyguladı.

90-tllik-bu-indirim-stok-yaptirir-2.jpg

Tuvalet kağıtlarındaki indirimli fiyatlardan yararlanmak isteyenlerin marketten yalnızca 10 TL'lik alışveriş yapması gerekiyor.

SON TARİH YARIN

Market tarafından yapılan paylaşımda, tuvalet kağıdı indirimlerinin 6 Ekim Cuma gününe kadar devam edeceği bilgisi de yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN