Ahmet Ercan ‘ Aslı korkum’ diyerek felaketi duyurdu! O fay hattı kırılırsa… Pazarcık’tan Ölü Deniz’e kadar…

Ahmet Ercan ‘ Aslı korkum’ diyerek felaketi duyurdu! O fay hattı kırılırsa… Pazarcık’tan Ölü Deniz’e kadar…

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından vatandaşların gözü kulağı uzmanların üzerine dikildi. Binlerce kayıp verilen deprem sonrası artık uzmanlardan gelen uyarılar çok daha dikkate alınıyor. Prof. Dr. Ahmet Ercan ise “Asıl korkum…” dedi, uyardı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bu yıl, 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. On binlerce insan enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Şehirler birbiri üstüne çökerken ülke genelinde büyük bir panik havası yaşandı.

O gün itibari ile uzmanlardan gelen uyarılar can kulağı ile dinlenmeye başladı. Özellikle de deprem gününden itibaren sık sık sosyal medyada paylaşım yapan ve televizyon kanallarına çıkan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yeni bir uyarıda bulundu.

“ASIL KORKUM…” DİYEREK DUYURDU

Resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uyarılarda bulunan Övgün Ahmet Ercan, asıl korkusunu dile getirdi. Yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi:

“Benim asıl korkum, M7 dolayındaki bir depremle Pazarcık’tan, güneye, Hatay-Suriye sınırından Filistine doğru Ölü Deniz Kırığının kırılmasıdır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN