Ajda Pekkan oyuncu oldu! Hem de bakın hangi dizide, fragmandaki gizemli kadın Ajda Pekkan çıktı

Ajda Pekkan oyuncu oldu! Hem de bakın hangi dizide, fragmandaki gizemli kadın Ajda Pekkan çıktı

'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan sevenlerini şaşırtacak bir sürpriz yaptı. Televizyon ekranlarında pek yer almayan başarılı şarkıcı ekranların sevilen bir dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Show TV ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Farah Zeynep Abdullah'ı konuk oyuncu olarak kadrosuna dahil olduğu dizi bu kez de Ajda Pekkan'ı ağırlayacak.

Ünlü şarkıcı, severek takip ettiği Kızılcık Şerbeti dizisine Ajda Pekkan olarak dahil olacak. Sosyal medyadan duyurulan bu haber sonrası Kızılcık Şerbeti izleyicilerini hem merak hem de heyecan sardı.

pembee.jpg

"BAYILARAK İZLİYORUM" DEMİŞTİ

Öte yandan Ajda Pekkan, son dönemin reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisi için "Bayılarak izliyorum, cuma günleri hiçbir randevu almıyorum, bu tüm ekibime de geçti." demişti. Dizinin RTÜK tarafından ceza aldığı dönemde ise destek için dizinin yapımcısı Faruk Turgut'u arayarak desteklerini iletmişti.

ajdaahjk.jpg

Temizmagazin'in haberine göre; çekimleri aralık ayında gerçekleşecek olan diziye Süperstar, Ajda Pekkan olarak konuk olacak. Eğer bir değişiklik olmazsa, Ajda Pekkan'lı 29 Aralık Cuma gecesi ya da yılbaşı gecesi ekranda izleyici ile buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN