Alparslan Büyük Selçuklu neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Alparslan Büyük Selçuklu TRT1 yayın akışında neden yok?

Alparslan Büyük Selçuklu neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Alparslan Büyük Selçuklu TRT1 yayın akışında neden yok?

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu hafta yayında olmayacak. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin neden yayınlanmayacağı konusu merak ediliyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Türklerin Anadolu'ya girişi ne anlatan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden kötü haber geldi.Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Kayra Zabcı, Öykü Gürman, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür ve Uygar Özçelik yer alırken dizinin bu hafta yayınlanmayacağı açıklandı. 3 sezondur ekranda olan dizinin neden yayınlanmadığı konusu araştırılmaya başladı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİ BU HAFTA NEDEN YOK?

TRT ekranlarının en sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu 3 sezondur reyting rekorları kırıyor. Akli Film tarafından yapılan dizinin yönetmenliğini Sedat İnci üstlendi. 14 Kasım Pazartesi günü 36. bölümü ile ekrana gelecek olan Alparslan Büyük Selçuklu’dan kötü haber geldi. Dizinin başrol oyuncusu Barış Arduç'un koronavirüse yakalanması nedeniyle dizi çekimlerine bir hafta ara verildi. Biz de yeni bölümüyle 21 Kasım Pazartesi günü TRT ekranlarında yer alacak.

Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Neden Yok

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alplerini kurtarmak için bir plan yapan Alparslan, idam edilenlerden birinin yerine geçti. En kritik noktada ortaya çıkan Alparslan Avar’ın ipini keserek ölümden kurtarır. Ancak Alparslan'ın bu davranışı kendisine pahalıya patlar. Alparslan'ın hastalığı kendisini gösterirken Alplerde Alparslan'ı hemen meydandan kaçırır. Artuk ve Atsız’ı da ipten alarak yurda dönerken Grigor da Süleyman’ı bulur. Daha güvenli olduğunu düşündüğü Sevaste’ye gönderilen Süleyman’ı kurtarmak için Alpagut plana dahil olmaktadır. Hacerülesved’in büyük parçasını eline geçiren Büveyhiler, Arslan Besasiri’yi Fatımî Halifesine gönderir. İslam birliğini parçalamak isterken Abbasi halifesi ise bu olayı kendi lehlerine çevirmek için Alparslan'a bir görevi verir.

Şifasını bulmak için Bağdat'a giden Alparslan Hacerülesved’i Arslan Besasiri’den almayı başarır. Vaspurakan’da darbe peşinde koşan Arslan Yusuf kendisine yardımcı olmak için Buharalı komutanları çağırır.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 36. bölümü ile 21 Kasım Pazartesi günü saat 20.00‘de TRT 1'de yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN