Arka Sokaklar kanal mı değişiyor, ATV'ye mi geçti? Arka Sokaklar hangi kanalda yayınlanacak?

Arka Sokaklar kanal mı değişiyor, ATV'ye mi geçti? Arka Sokaklar hangi kanalda yayınlanacak?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın kanal değiştireceği söylendi. Ödeme sorunu yaşayan Kanal D'nin ATV ekranlarına geçeceği iddia edildi. İzleyiciler iddiaların doğru olup olmadığını araştırıyor. Peki, Arka Sokaklar dizisi Atv ekranlarında mı yayınlanacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Erler Film imzasıyla ekranlara taşına Arka Sokaklar geçtiğimiz günlerde ara verme kararı aldı. Bunun üzerine pek çok iddia gündeme gelirken MedyaRadar, fenomen dizinin kanal değiştireceğini söyledi. Peki, Arka Sokaklar dizisi Atv ekranlarında mı yayınlanacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

ARKA SOKAKLAR KANAL MI DEĞİŞTİRİYOR?

Geçtiğimiz haftalarda Arka Sokaklar dizisi ile ilgili yayınlanan karar herkesi şaşırttı. Dizi çekimlerine 45 gün ara verildiği açıklanırken yapım şirketinin kanaldan ödeme alamadığı da gündeme bomba gibi düştü.

Artan maliyetler ve Kanal D'nin uzun vadeli çek imzalaması üzerine Erler Film zor durumda kaldı. Yaşanan nakit problemi teknik ekibe de oyunculara da zor anlar yaşattı. Ödemelerin sürekli gecikmesi de yeni kararlar alınmasına neden oldu. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu’nun yer aldığı dizi 17. sezonuyla ekranlarda yer alıyor. Ancak dizinin çekimlerine 45 gün kadar ara verildi. Alınan bilgiler doğrultusunda dizinin kanal değiştirme planlarının olduğu söylendi.

Arka Sokaklar Kanal Mı Değiştiriyor

ARKA SOKAKLAR ATV'DE Mİ YAYINLANACAK?

Uzun süredir ekranlarda yer alan Arka Sokaklar dizisinde pek çok oyuncu değişikliği de yaşandı. 17. sezondur ara vermeden devam eden Arka Sokaklar ilk günkü heyecanını koruyor. Dizide yaşanan ödeme problemleri bazı değişiklikleri de gündeme getirdi. Dizinin final yapıp yapmayacağı tartışmaları devam ederken hayranları dizinin final yapmasını istemiyor. Arka Sokaklar'ın ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacağı söylendi. Ancak konu hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN