Aşk-ı Memnu'nun Adnan Bey'inden olay itiraf! Kimse beklemiyordu "Boynumdan öpüp..."

Aşk-ı Memnu'nun Adnan Bey'inden olay itiraf! Kimse beklemiyordu "Boynumdan öpüp..."

Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan Bey karakterine hayat veren Selçuk Yöntem ilginç itiraflarda bulundu. Okan Bayülgen'in Uykusuzlar programına katılan Yöntem samimi açıklamalarda bulundu. Bakın dizi için neler söyledi?

Usta oyuncu Selçuk Yöntem, katıldığı Uykusuzlar programında ilginç itiraflarda bulundu. Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan Bey karakteri ile büyük beğeni toplayan Selçuk Yöntem son filmi Sevda Mecburi İstikamet'e için olay sözlerde bulundu.

adnanbey.jpg

SELÇUK YÖNTEM'DEN DİKKAT ÇEKEN İTİRAF

Adnan Bey karakteri ile hafızalarda yer edinen Selçuk Yöntem, Sevda Mecburi İstikamet filmine dair Okan Bayülgen'e samimi itiraflarda bulundu.

bihter.jpg

Senaryonun ilk eline geçtiğinde hissettiklerini anlatan Yöntem, dizide kızını oynayan Selin Şeker'cinin boynuna sarılıp öpmesini kendisini çok etkilediğini itiraf etti.

ask.jpg

"BOYNUMDA SARILIP, ÖPTÜ"

Filmde kimin kızını oynayacağını bilmediğini ifade eden usta oyuncu, Şekerci'nin "Merhaba" diyerek boyuna sarılmasından sonra " Benim için iş orada bitmişti." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN