Bakanlık’tan iş arayanlara büyük fırsat! Tam 49 bin lira maaşla personel alımı yapacak… Başvurular başladı, kaçıran pişman olur

Bakanlık’tan iş arayanlara büyük fırsat! Tam 49 bin lira maaşla personel alımı yapacak… Başvurular başladı, kaçıran pişman olur

İş arayan milyonlarca vatandaşa büyük bir müjde verildi. Bakanlık’tan iş arayanlara resmen fırsat gibi fırsat! Tam 49 bin lira maaşla personel alımı yapacak… Başvurular başladı, kaçıranlar çok pişman olacak. İşte iş ilanına ilişkin detaylar…

Artan hayat pahalılığı, iş bulma sıkıntısı birçok vatandaşın ortak derdi haline geldi. Bu doğrultuda bazı kurumlar ve bakanlıklar iş fırsatları sunmaya devam ediyor. Farklı alanlarda istihdam sağlanırken yüksek maaş veriliyor. Bu iş ilanında ise en cezbeden konu en düşük maaşın 49 bin 748 TL olması oldu. Öte yandan en yüksek maaş ise 99 bin 496 TL olarak açıklandı.

BAKANLIK’TAN KAÇIRILMAYACAK İŞ FIRSATI

Tarım ve Orman Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Bakanlık, başvuruların 13 Ekim itibari ile başladığını duyurdu. Yapılan duyurular arasında istihdam edecek kişilerin en az 49 bin 748 TL, en yüksek ise 99 bin 496 TL maaş alacağı yer aldı.

yeni-proje-009.jpg

BAŞVURULAR NE KADAR SÜRECEK?

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 12 Ekim 2023 tarihinde başlayıp 29 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar e-devlet üzerinden Tarım ve Orman Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım hizmeti veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) aracılığı ile başvurularını yapabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN