Berrak Tüzünataç'ı çıldırtan 'Soylu' mesajı! Peşini bırakmıyor

Berrak Tüzünataç'ı çıldırtan 'Soylu' mesajı! Peşini bırakmıyor

Seçimlerden dolayı telefonlara gelen miting SMS'leri tepki çekmeye başladı. Ünlü oyuncu ve manken Berrak Tüzünataç'dan Süleyman Soylu'ya tepki. Tüzünataç, sürekli gelen SMS'lere ilişkin, sert bir paylaşım yaptı.

Partilerden vatandaşın telefonuna gelen SMS, tepki çekmeye devam ediyor. Rahatsız olan vatandaşlar AK Parti tarafından kendilerine gönderilen mesajlara isyan etti. İçişleri Bakanı ve İstanbul AK Parti Milletvekili adayı olan Süleyman Soylu'ya ilişkin gelen miting mesajlar Berrak Tüzünataç'ı çileden çıkardı.

berrak.jpg

BERRAK TÜZÜNATAÇ'TAN SOYLU'YA TEPKİ

Seçimlere günlere kala mitinglerine devam eden siyasiler bir yandan da vatandaşa bilgilendirme mesajları atmaya devam ediyor. AK Parti tarafından yollanan SMS'lerden sonra oyuncu Berak Tüzünataç'tan ilk tepki geldi. Tüzünataç, Soylu'nun attığı mesajlara sinirlendirdi.

sulu.jpg

SMSLER ÇILGINA ÇEVİRDİ

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, İçişleri Bakanı ve AKP'nin İstanbul Milletvekili adayı Süleyman Soylu adına yollanan SMS'lere tepki gösterdi. Tüzünataç, "Sayın Soylu, beni her gün kaçta nerede olacağınızla ilgili bilgilendirmek zorunda değilsiniz. Gerçekten" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN