Borç para bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bir SMS ile 45.000 TL'niz hesapta: Bu bankaya başvurmayan bin pişman!

Borç para bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bir SMS ile 45.000 TL'niz hesapta: Bu bankaya başvurmayan bin pişman!

Bankalar artık vatandaşlara kredi çekmek için daha kolay olanaklar sunuyor. TEB bankasından ihtiyacı olan vatandaşlara müjde geldi oturduğunuz yerden tek bir sms ile kredi vereceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

TEB bankasından sevindiren bir haber geldi. TEB' den yapılan açıklamaya göre vatandaşlar 45.000 TL'lik Kolay Kredi kampanyasından sadece bir mesaj ile yararlanabiliyor.

teb

TEB'DEN TEK SMS İLE 45.000 TL KREDİ FIRSATI!

Bankalar aracılığıyla ihtiyaç kredisi kullanan tüm vatandaşlar, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmaları halinde ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilmektedir.

TEB BANKASI SMS ATARAK BAŞVURU YAPAN KİŞİLERE, İHTİYAÇ KREDİSİ ÖDEMESİ VERECEĞİNİ AÇIKLADI!

TEB bankası üzerinden SMS ile ihtiyaç kredisine erişimi olan tüm vatandaşların, bankanın şartlarını sağlaması durumunda bu bankadan diledikleri zaman kredi çekebilecekleri söylenebilir. Teb Bank, ihtiyaç kredisi kampanyalarının yanı sıra ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenlere uygun faiz oranları ve kredi anlaşmaları ile belirli vadelerle ödeme yaparak nakit avans imkanı sunmaktadır.

Teb Bank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisi internet bankacılığı uygulamasını 7/24 kullanabilir. Banka müşterisi iseler veya kredi kartı başvurusu yapmak istiyorlarsa ihtiyaç kredisi başvurusu da yapabilirler.

Kredi başvurusunda bulunan 18 yaşını doldurmuş tüm vatandaşlar bu banka aracılığıyla işlem yapmakta ve nakit avans kullanmaları halinde düşük faiz oranı ile işlem gerçekleştirilecektir. Son kampanya ile vatandaşlara 45.000.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullandırılmakta ve bu krediler için 36 ay vade seçeneği oluşturularak vatandaşlara yardımcı olunmaktadır.

TEB BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

İhtiyaç kredisi onayını hızlı bir şekilde alabilen bir diğer banka da TEB'dir. Minimum kredi notu 1500 olan bu banka için 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi verilmektedir. 45.000 TL'lik bir kredinin onaylanması durumunda, banka size sadece kimlik doğrulaması yaparak kredi kullanma seçeneği sunacaktır.

Banka şubesinden, ATM'den veya müşteri hizmetlerinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Banka'da hesabınız varsa internet bankacılığı üzerinden de başvurabilirsiniz. İnternet Bankacılığından kredi başvurunuz onaylandıktan sonra krediniz hemen kullanıma açılacaktır.

T.C. kimlik numaranız ile 4466'ya mesaj göndererek bu bankadan kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. TEB Bank bu kredi kampanyasında anında sonuç verecek ve buna göre kredi kullandıracaktır

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN