Bu resimde gizli bir kedi var! Sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar 9 saniyede bulabiliyor! Zeka seviyeni test et

Bu resimde gizli bir kedi var! Sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar 9 saniyede bulabiliyor! Zeka seviyeni test et

Bu optik yanılsama resminde, bir kedi göz önünde saklanıyor. Gizli kediyi sadece keskin gözlü kişiler 9 saniyede bulabilir. Şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Üç tür optik yanılsama vardır: gerçek, fizyolojik ve bilişsel. Optik illüzyonlar, netizenler için iyi bir eğlence kaynağı olmasının yanı sıra problem çözme becerileriyle arkadaşlarını ve akranlarını etkilemek için bir ortamdır.

Geliştirilmiş konsantrasyon ve gelişmiş gözlem becerileri, optik illüzyon zorluklarının düzenli olarak uygulanmasıyla elde edilebilir. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı? Şimdi öğrenelim.

kapak-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KEDİYİ BULABİLİR MİSİN?

Resimde, yaşlı bir kadının bir erkek çocukla birlikte görülebildiği bir köy sahnesi gösterilmektedir. Bu görselde gizli bir kedi var ve 9 saniye içinde kediyi bulmanız gerekiyor. Bunun gibi bir optik yanılsama meydan okuması, gözlem becerilerinizi ve zekanızı test etmenin iyi bir yoludur.

Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir. Ancak, IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce hazırlanmış IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

GİZLİ KEDİYİ GÖRDÜN MÜ?

Bu görselde bir kedi saklanıyor ve kediyi bulmak için 9 saniyeniz var. Olağanüstü gözlem becerilerine sahip kişiler, kediyi zaman sınırı içinde bulabilir. Kedi çevreye zekice karışmış ve ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırmıştır.

Bu resimdeki kediyi buldunuz mu? Acele edin, zaman tükeniyor. Dikkatinizi resme odaklayın ve kediye benzeyen bir şey fark edip etmediğinize bakın. Kedi bu resimde herhangi bir yerde bulunabilir, tüm alanları iyi taramak için resmi yakınlaştırıp uzaklaştırın. Resimdeki gizli kediyi buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız kediyi buldu? Oldukça zorlu bir meydan okumaydı ve kediyi görenleri tebrik ediyoruz. Hala arayanlar aşağıdaki cevaba bakabilir. Kedi çalıların arasında bulunuyor ve konumunu kırmızı bir daire ile işaretledik.

2-002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN