Bu resimdeki 3 hatayı 8 saniyede bulabilir misin? Sadece IQ'su 140'ın üzerinde olan kişiler bulabiliyor!

Bu resimdeki 3 hatayı 8 saniyede bulabilir misin? Sadece IQ'su 140'ın üzerinde olan kişiler bulabiliyor!

Bu IQ testi zeka oyununda 3 hata bulabilir misiniz, mantığınızı ve görüş keskinliğinizi geliştirmek için bu zeka bulmacasını deneyin. Çok az insan resimdeki 3 hatayı 8 saniyede tespit edebiliyor.

Bu IQ testi ile resimdeki 3 hatayı bularak mantığınızı ve doğruluğunuzu keskinleştirebilirsiniz. Bu zeka oyununu yapmak için görüş keskinliğinizi kullanın ve 3 hatayı 8 saniye içinde bulmaya çalışın.

Zeka bulmacaları IQ testleri, internet üzerinde giderek daha popüler hale gelen ve kullanıcılar arasında yüksek talep gören oyunlardır. Bu, nöronlarınızı uyarırken boş zamanınızı eğlenceli bir şekilde geçirmenin en iyi alternatiflerinden biridir. Bu test size vizyon ve mantıksal zekayı değerlendirmeniz için önerilir.

1-010.jpg

RESİMDEKİ 3 HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka oyunu, mükemmel analitik ve sentetik yeteneklere sahip bir kişi olup olmadığınızı ortaya çıkarmayı amaçlamaktadır. Bunu yapmak için oturma odasında birlikte vakit geçiren bir aileyi gösteren bir resim öneriyoruz.

Bu resimde 3 hata var, onları tespit etmek için size sadece 8 saniye veriyoruz. Yalnızca yüksek zekaya sahip kullancılar verilen zaman sınırı içinde 3 hatayı tespit edebiliyor.

HATALARI TESPİT ETTİN Mİ?

Zeka bulmacaları IQ testleri, iyi bir görüş ve gözlem gerektirmesinin yanı sıra mantıksal muhakeme becerileri de gerektirir. Diğer şeylerin yanı sıra, becerilerinizi ve görüş keskinliğinizi değerlendirir.

Yukarıdaki görselde 3 hata gizlidir. Onları bulmak için resmi dikkatlice gözlemlemek gerekiyor. Ve ailenin eylemlerinin her detayına çok dikkat ettiğinizden emin olun. İyi bir gözlem, yapılan hataları ayırt etmenizi sağlayacaktır.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka bulmacası resmindeki 3 hatayı bulabildiniz mi? Vazgeçtiyseniz ve onu aramaktan yorulduysanız, cevapları sizin için paylaşacağız. Ama önce 3 hatayı 8 saniyede bulan kişileri tebrik ediyoruz. Şimdi cevaba geçelim.

1. Anne bir tabağa su döküyor.
2. Baba gazeteyi ters tutuyor.
3. Köpek kuş kafesine kilitlenmiş.

2-005.jpg

Bunun gibi testleri ne kadar sık ​​çözerseniz, o kadar çok fayda elde edebilirsiniz. Bu nedenle, kısa bir molanız varsa, bunun gibi testler yapmak için zaman ayırın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN