Bunları tüketenler kansere davetiye çıkarıyor! Sakın bu ürünleri evinize almayın: Adeta zehre dönüşüyor

Bunları tüketenler kansere davetiye çıkarıyor! Sakın bu ürünleri evinize almayın: Adeta zehre dönüşüyor

Kanser Hem Türkiye'de hem de dünyada artış gösterirken uzmanlar da nedenleri hakkında araştırmalarına devam ediyor. Kansere karşı bağışıklık güçlendiren besinler araştırılırken kanserli hücreleri besleyen ürünler de bir bir tespit ediliyor. Bu ürünleri tüketenler kansere açık kapı bırakıyor. Sakın evinize almayın. İşte kanserin başlıca düşmanı o ürünler…

Son yıllarda artış gösteren kanser hastalığı birçok kişi hayattan koparırken ciddi problemleri de beraberinde getiriyor. Sağlığı ciddi boyutta etkileyen kanser insan ömrünü kısaltan başlıca hastalıklar arasında yer almaktadır. Hem ruhen hem de bedenen insanı eksilten kanser hastalığının tedavisi araştırılırken kansere neden olan alışkanlıklar da bir bir ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar doğrultusunda uzmanlar kanseri besleyen o ürünlere karşı vatandaşları tek tek uyardı. Bu ürünleri evinizden içeri dahi sokmayın. İşte kanserin başlıca düşmanı o ürünler…

KANSER DÜŞMANI ÜRÜNLER


Kanser hastalığı ile mücadele eden kişiler bağışıklık sistemini güçlendiren ürünlere yönelirken uzak durması gereken besinlerde dikkat çekiyor. Günümüzde alışkanlık haline gelen ve birçok mutfakta yerini alan o besinler aslında bir zehire dönüşüyor. İnsan sağlığını ciddi anlamda tehlikeye atan o ürünlere karşı uzmanlar tek tek uyardı. Genetik faktörler, stres ve sağlıksız beslenme nedeniyle ortaya çıkan kanser üzerinde beslenmenin de önemli bir etkisi vardır. İşlem görmüş ve katkı maddesi içeren besinler kanseri tetiklerken çabuk pişen paketli gıdalar da uzak durulması gereken ürünler arasında yer alıyor.

saglikli-yiyecek.jpg

Paket içerisinde konulan besinler içerisinde bulunan katkı maddeleri insan sağlığını tehlikeye atarken kanserli hücreleri de besleyerek büyütmektedir. Kansere neden olabilecek besinlerden uzak durulması gerektiği vurgulanıyor. Kanser hastası bireylerin yanı sıra sağlıklı bireylerin de bu besinleri tüketmemesi tavsiye gerekmektedir.

HANGİ BESİNLER KANSER YAPIYOR?


Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda kanser hastalığını besleyen başlıca besinler belli oldu. Kanser hastası olanların kesinlikle uzak durması gerektiği bu ürünleri sağlıklı kişilerin de tüketmemesi gerekiyor. İnsan sağlığını olumsuz etkileyen o besinler şu şekildedir:

bulyon.jpg

BULYON

noddle.jpg

NOODLE

cips.jpg​​​​​​​

CİPS

sosis.jpg

SOSİS

sut-tozu.jpg

SÜT TOZU

tatlandirici.jpg​​​​​​​

TATLANDIRICI

hazir-corba.jpg​​​​​​​

HAZIR ÇORBA

margarin.jpg

MARGARİN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN