Canan Karatay söyledi kimse takmadı! Şimdi her ürünün içinde yer alıyor: Meğer 10 yaş gençleştiriyormuş

Canan Karatay söyledi kimse takmadı! Şimdi her ürünün içinde yer alıyor: Meğer 10 yaş gençleştiriyormuş

Sağlıklı beslenme konusunda kitap yazmış olan Prof. Dr. Canan Karatay, tavsiyeleri ile gündemi sarsmaya devam ediyor. Bir zamanlar ısrarla tavsiye ettiği o ürün herkesin dalga konusu olmuştu. Gençlik iksiri o ürün meğerse tüm cilt bakımı ürünlerinin içerisinde yer alıyormuş. Canan Karatay 10 yaş gençleştiriyor diyerek duyurdu. İşte gençlik iksirinin sırrı…

Vücut sağlığının yanı sıra cilt sağlığına da önem veren Prof. Dr. Canan Karatay, kimsenin bilmediği gençlik sırrını paylaştı. Ünlü Profesör yaptığı açıklamalarla dikkat çekerken herkesi 10 yıl gençleştirecek o ürünün detaylarını paylaştı. Yıllardır birçok cilt bakımı ürünü içerisinde yer alan o ürünün tüm özellikleri ortaya çıktı. İşte gençlik iksirinin sırrı…

CANAN KARATAY'IN GENÇLİK İKSİRİ

Sık sık zeytinyağı gençlik iksiri olduğunu vurgulayan Canan Karatay, zeytinyağının yanı sıra gençliğin sırrının kivi de yattığını belirtti. Gençleşmek isteyen kişilerin kivi tüketmesi gerektiğini söyleyen uzman isim, C vitamini açısından oldukça zengin olan bu ürünün 10 yıl gençleştiren bir besin olduğunu açıkladı.

kivi.jpg

Düzenli olarak tüketilen kivinin cildi gençleştirme etkisi olduğuna değinen Karatay, günün her saatinde tüketilebilecek bir besin olduğunu aktardı. Gün içerisinde en az iki kez tüketilmesini tavsiye eden Karatay, uyuyana kadar tüketilebileceğinin altını çizdi.

KİVİNİN FAYDALARI NELERDİR?

Sebze ve meyve cenneti Türkiye'de birbirinden sağlıklı besinler de yer alıyor. Daha sağlıklı ve dinç bir vücut için önemli tavsiyelerde bulunan Canan Karatay, kivi tüketiminin önemine değindi. Kivinin belli başlı faydaları şu şekildedir:

  • Astım ataklarını hafifletir.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Sindirim sorunlarına çözüm olan kivi sindirim sisteminde düzenler.
  • Kalp sağlığı için son derece faydalıdır.
  • Kanseri önlemede oldukça önemlidir.
  • Kilo vermeyi hızlandırır.
  • Cildin daha sağlıklı ve genç olmasını sağlar.
  • Saçları gürleştirir.
  • Göz sağlığını iyileştirir.
  • Hamilelikte destekleyicidir.
  • Kemik sağlığını korur.
  • İnflamasyon ile savaşır.

kivi-su.jpg

ASTIM PROBLEMİNE DOĞAL ÇÖZÜM

Adeta bir C vitamini deposu olarak görülen kivi, solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte astım problemini de hafifletir. Hırıltılı nefes problemlerinin çözümü kivide yatıyor. C ve E vitamini açısından son derece yararlı olan kivi çocuklarda da akciğer enfeksiyonlarının gelişmesini engeller.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Vücudun daha sağlıklı ve dinç olmasını sağlayan bağışıklık sisteminin çözümü de kivide yatıyor. C vitamininin önemi ne her fırsatta vurgulayan uzmanlar, bağışıklık sistemi için antioksidan görevi gördüğünü belirtiyor. Vücut direncini arttıran kivi enfeksiyonlara karşı üretilen Beyaz kan hücrelerinin oluşumunu da artırır. Serbest radikallere karşı büyük bir görev üstlenen Beyaz kan hücreleri vücut açısından da son derece önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN