Emekliler büyük balık yakaladı! Kaçıran dizlerini çok dövecek...9.500 TL anında hesaba yatırılıyor

Emekliler büyük balık yakaladı! Kaçıran dizlerini çok dövecek...9.500 TL anında hesaba yatırılıyor

Bu ödemeyi kaçıranlar çok üzülecek. Yeni yılla birlikte ihtiyaç kredisi kampanyaları peş peşe açıklanırken tamı tamına 9.500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Uygun faiz oranıyla kredi verecek olan o banka belli oldu. İşte ihtiyaç kredisi kampanya detayları…

Emekli müşteriler için bankalar tarafından yapılan kampanyalarda yoğun ilgi ile karşılanıyor. Nakit kullanmak isteyen binlerce vatandaş bankaların kapısını aşındırırken yeni açıklamalarda peş peşe geldi. Belirli şartları sağlayan emekliler Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabiliyor. 3 banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar 9.500 TL'yi cebine koyuyor. Daha önce banka üzerinden kredi ve kredi kartı kullanmış olan bütün vatandaşlar kampanyaya katılabiliyor. İşte ihtiyaç kredisi kampanya detayları…


KAMU BANKALARINDA YENİ KAMPANYA


Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalar aracılığıyla ihtiyaçlarını karşılamak için nakit başvurusunda bulunuyor. Yapılan kampanyalar yakından takip edilirken Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank yüzleri güldüren o açıklamayı yaptı. Emekli maaşına kamu bankalarına taşıyan vatandaşlar 9.500 TL'lik ödemeyi de ceplerine koyuyor. Daha önce Kredi kullanan ve düzenli ödeme yapan bütün vatandaşlar yeni kampanya başvuru yapabiliyor.

kamu-bankasi.jpg

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapan kişiler anında ödeme alabiliyor. Mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilirken bankalar aracılığıyla da başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 36 ay vadeli ödeme seçeneği ile IBAN numaranız üzerinden ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Kamu bankaları yüksek limitlerde de ihtiyaç kredisi veriyor. Yüksek limitli kredi başvurusunda bulunan kişilerin de hızlı bir şekilde ödeme alabileceğini belirten bankalar aynı gün içerisinde ödeme yapılacağını vurguladı. Yapılan başvurular kapsamında emekli müşterilere öncelik tanınacağı belirtilirken yüksek ve düşük limitlerde ödeme yapılacağı vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN