Eşi dostu kıskandıran ödemeyi siz alın! PTT kampanyayı patlattı

Eşi dostu kıskandıran ödemeyi siz alın! PTT kampanyayı patlattı

Bankaların kredi için birbiriyle rekabet etmelerinin ardından bir adım da PTT'den geldi. Vatandaşlara 40.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunacak. Detaylar haberimizde...

Merkez Bankası'nın almış olduğu karar doğrultusunda kredi faiz oranlarında büyük bir düşüş gerçekleşti. Bunu fırsat bilen vatandaşlar da kredi araştırmalarını derinleştirdi. PTT'de kredi veren kurumlara eklenince vatandaşın eli daha da güçlenmiş oldu.

Yüksek olmayan faiz oranlarına göre işlem yapma kararı alan PTT ek olarak kefil veya teminat aramaksızın vatandaşa kredi verecek. İhtiyaç kredisi çerçevesinde verilmesi planlanan krediler için başvurular anında alınacak. Taleplerin fazlalığı doğrultusunda değişebilecek olan başvuru sonuçları sayesinde vatandaşlar mağdur olmayacak. 1 hafta içerisinde açıklanması beklenen başvuru işlemleri için vatandaş bilgilendirilmiş olacak. Faiz oranları hakkında yapılan açıklamalardan sonra tüm bankalar güncellikler yapmaya başladı. PTT de güncellikler yaparak düşük faiz oranlarıyla oluşan ödeme planlarını vatandaşla paylaşacak olan bankalar arasında yer alıyor.

PTT

HER KESİME KREDİ İMKANI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYOR

Nakde ihtiyacı olan kişileri mutlu edecek olan PTT vermiş olacağı kredilerde esnek ödeme şartları da oluşturmuştur. Bu doğrultuda 36 aya varan vade seçenekleri gündeme alınıyor. Ayrıca PTT önümüzdeki günlerde başka çalışmalar yapacağını da kamuoyuyla paylaştı. Özellikle emeklilerin kredi alması amacıyla yapılacak kredi kampanyasında sona gelindiği biliniyor. Ek olarak maaşlarını PTT'ye taşıyan müşteriler için de özel kredi kampanyaları da tamamlanmış olacaktır. Tüm bunlardan yararlanmak için PTT'nin sıklıkla takip edilmesi gerekmektedir. 40.000 TL'YE kadar verilmesi kararlaştırılan ihtiyaç kredisi başvuruların içeriği doğrultusunda 50.000 TL'ye kadar yükseltilebilecek. Özel bankalarla sürekli irtibatlı olan PTT görüşmeler neticesinde yeni kararlar da alacağını bildirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN