Eski Survivor yarışmacısı 'Kızılcık Şerbeti'nde

Eski Survivor yarışmacısı 'Kızılcık Şerbeti'nde

Çok tartışılan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin kadrosuna eski Survivor yarışmacısı Yiğit Dikmen dahil olacak. Dikmen dizide Serdar adlı karaktere hayat verecek.

Show TV’de ekranlara gelen ve RTÜK'ün kadına şiddet sahnelerinden dolayı 1.5 milyon TL ve 5 hafta yayını durdurma kararı aldığı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti'nde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

YENİ OYUNCU SURVIVOR'DAN

Oyuncu Yiğit Dikmen, her cuma izleyiciyle buluşan dizinin kadrosuna katıldı. Dikmen, bu akşam yayınlanacak yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN