Esra Ezmeci'ye iğrenç ifşalar

Esra Ezmeci'ye iğrenç ifşalar

Psikolog Esra Ezmeci'ye iğrenç ilişki itirafları gelmeye devam ediyor. Her güm sosyal medya hesabından bu itirafları yayınlayan Ezmeci'ye yine ahlaksız mesajlar geldi. Görenler küçük dilini yuttu.

Cinsel içerikli itirafları yayınlayan Esra Ezmeci'ye yine akılları zorlayan mesajlar geldi. Sosyal medyadan ilişki terapistliği yapan Ezmeci, mesajları yanıtlayıp yayınlıyor. Kadınlar kadar erkeklerinde itiraflarda bulunduğu Ezmeci'ye çarpık ilişki mesajları aktı. İşte o iğrenç mesajlardan bazıları.

1472349.jpg

İĞRENÇ İLİŞKİ MESAJLARI

Bir kadın takipçisi annesi ile kocasının mesajlarını yakaladığını belirterek, "Annemle kocamın aşk mesajını yakaladım. Babama bunu nasıl söylerim?" diyerek Esra Ezmeci'den yardım istedi.

Bir diğer takipçisi ise, "Kocamla 2 yıldır evliyiz sadece 4 kere ilişkiye girdik" diyerek herkesi şaşırttı. İşte o mesajlardan bir kaçı

4-kere.jpgannemle-kocam.jpgcorap.jpgemmek.jpgkocam.jpgkayinpederim.jpgiliski.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN