Fahriye Evcen kel kaldı! Gören tanıyamıyor

Fahriye Evcen kel kaldı! Gören tanıyamıyor

2. kez anne olan Fahriye Evcen, çocukları Karan ve Kerem'i gözlerden uzak büyütmeye devam ediyor. Dizi setlerine ara veren Evcen, şampuan reklamlarıyla da dikkat çekmişti. Gür ve parlak saçları büyük beğeni toplarken, Evcen'in saçlarına nazar değdi. Son halini gören inanmak istemedi.

Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Fahriye Evcen, evliliğiyle de parmakla gösterilen isimler arasında. Burak Özçivit ile 7 yıldır evli olan Evcen, oğlu Karan'dan sonra 2. kez anne olmuştu. Evcen, diğer oğlu Kerem'i de geçen aylarda dünyaya getirmişti. Magazinden uzak kalan ünlü oyuncu, eşi Burak Özçivit'in bir paylaşımıyla göründü. Evcen'in saçlarını gören inanamadı...

fahriyevcen.jpg

FAHRİYE EVCEN'İN SAÇLARI DÖKÜLDÜ...

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Fahriye Evcen, hamileliğinden dolayı ekranlara ara vermişti. Oğlu Kerem'i kucağına alan Evcen, çocuklarını kameralardan uzak büyütmeye devam ediyor.

fahriye.jpg

ÇOCUKLARINI GÖZLERDEN UZAK BÜYÜTÜYOR

Çocuklarını pek paylaşmayan Evcen'in oğlu Kerem de merak konusu oldu. Doğum sonrasında aldığı kiloları kısa sürede veren Fahriye Evcen'in saçlarındaki değişim sosyal medyada gündem oldu.

evcen.jpg

UZUN VE GÜR SAÇLARINA NAZAR DEĞDİ

Güzel oyuncu Fahriye Evcen'in saçlarına nazar değdi. Uzun ve gür saçlarıyla büyük beğeni toplayan Fahriye Evcen kel kaldı.

burakfahriye.jpg

Gerçek Burak Özçivit'in paylaştığı bir fotoğrafla ortaya çıktı. Fahriye Evcen'in yeni doğum yaptığı için bu kadar çok saçının döküldüğü iddia edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN