Fırsatçılara ateş püsküren Gülben Ergen açtı ağzını yumdu gözünü! “Haram zıkkım olsun”

Fırsatçılara ateş püsküren Gülben Ergen açtı ağzını yumdu gözünü! “Haram zıkkım olsun”

Türkiye'yi derinden sarsan 7.7'lik deprem sonrasında fırsatçılar da gün yüzüne çıktı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan şarkıcı Gülben Ergen deprem bölgesine gönderilecek battaniyeler için zam yapanlara isyan etti. İşte Gülben Ergen'in o paylaşımı...

Dün sabah 04.17 sırasında Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik deprem Türkiye'nin pek çok kentinden hissedildi. En az 10 ilin etkilendiği deprem sonrasında oluşan hasar da yürekleri dağladı. Birçok şehirde arama kurtarma çalışmaları devam ederken vatandaşlar da ellerinden gelen her türlü yardımı yapmak için kolları sıvadı. Göçük altında kalan vatandaşlar için çalışmalar devam ederken soğuk hava nedeniyle dışarıda kalan vatandaşlar da zor bir süreç geçiriyor. Yaşanan deprem sonrasında oluşan kriz anını fırsata çevirmek isteyen birçok kişi tepkilerle karşı karşıya kaldı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen fırsatçılara karşı ateş püskürdü.


“HARAM ZIKKIM OLSUN”


Türkiye 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen 7.7'lik deprem sonrasında ciddi hasar aldı. 10 ilin etkilendiği deprem birçok şehirden hissedilirken can kayıpları da her geçen saat artmaya devam ediyor. Ekipler tarafından çalışmalar sürdürülürken dışarıda kalan vatandaşlar da soğukla mücadele ediyor. Zorlu süreçte tüm Türkiye kenetlenirken kriz anını fırsata çevirmek isteyenler de tepki topladı.

gulben-ergen.jpg
Kendi milleti zor durumdayken fırsatçılık yapmak isteyenlere vatandaşların dikkatinde yer alırken ünlü sanatçı Gülben Ergen'de bir paylaşım yaparak tüm öfkesini kustu.

Gülben Ergen sabah 100 TL'ye aldığı battaniyenin 200 TL'ye yükselmesine tepki gösterirken şu ifadeleri dile getirdi:


"Sabah 100 liraya aldığımız battaniyeler şu an 200 lira haram zıkkım olur size bu fırsatçılık yapmayın!"


Gülben Ergen tarafından yapılan paylaşıma ise sosyal medya kullanıcılarından tam destek geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN