"Görgüsüz Şeyma"! Yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı... ABD'de de Türk olduğunu ispatladı

"Görgüsüz Şeyma"! Yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı... ABD'de de Türk olduğunu ispatladı

Şeyma Subaşı'nın yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Her yaptığı ile olay olan Subaşı tek taşından sonra bu kez de araç plakasıyla gündeme geldi. İşte Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı…

Bir küsüp bir barışan Meedo ve Şeyma Subaşı çifti evlilik yolunda adım adım ilerliyor. Düğün hazırlıklarına devam eden çift paylaşımlarıyla da sosyal medyanın gündeminde yerini alıyor. Geçtiğimiz günlerde paylaştığı tek taşlı fotoğraftan sonra Subaşı, bu kez de plakasıyla gündeme geldi. İşte Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı…


GÖSTERİŞLERE DOYMUYOR


Gösteriş yapmayı seven Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde tek taşını göstererek herkesi kıskandırdı. Evlilik hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Subaşı son yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı salladı. Fotoğraftaki detayı fark edenler yok artık dedi.

seyma-subasi-plaka.jpg
Şeyma Subaşı'nın takipçilerinden gelen yorumlarda dikkat çekerken “Gösterişe doymuyor” ifadeleri kullanıldı. Şeyma Subaşı'nın takipçileri sadece plakayı göstermek için böyle bir paylaşım yaptığını söyleyerek gösteriş yaptığını vurguladı.

seyma-subasi-arac.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN