Gözlerinizin gücünü bu görselle keşfedin! 3 zili kaç saniyede bulabilirsiniz? Sadece dahiler anında fark ediyor

Gözlerinizin gücünü bu görselle keşfedin! 3 zili kaç saniyede bulabilirsiniz? Sadece dahiler anında fark ediyor

Bu resim 12 saniyede bulunması gerekli 3 gizli çan içermektedir. Gözlem becerilerinizi test etmenin en iyi yolu, bunun gibi optik illüzyon testlerini başarıyla tamamlamaktır. Araştırmalar, optik illüzyon testlerinin insan beyninin nasıl çalıştığını incelemek için mükemmel bir kaynak olduğunu gösteriyor. Resimde 3 adet gizli zil bulunmaktadır. Bu gizli çanları bulma testini 12 saniye veya daha kısa sürede geçenlerin mükemmel görsel hafızaya sahip oldukları kanıtlanmıştır.

Bu görüntü Macar ressam ve illüstratör Dudorov'a ait. Noel gecesinde tavşanlar, tilkiler, ayılar, kaplumbağalar ve süslenmiş bir Noel ağacı vardır. Bu görselde kullanıcıdan görselde gizlenmiş 3 zili bulması istenmektedir. Optik illüzyonda gizlenmiş çan şeklindeki 3 çanı 12 saniye içinde görebilirseniz, iyi bir gözsünüz demektir. Gözlem gücünüz ne kadar gelişmiş? Kendinizi test etmenin eğlenceli bir yolu...

Optik illüzyonlar, bir bireyin algı düzeyini yargılamada ve gözlemsel yetenekleri geliştirmede etkilidir. Optik illüzyonların temel dayanağında insan beyni ile oynamaktır. Bununla bağlantılı olarak hazırlanan bir test, gizli nesnelerin benzer nesnelerin yanına yerleştirilmesini içerir. Bunun gibi dikkat gerektiren bir testte en önemli faktörlerden biri zamandır. Verilen süre içinde gizli nesneleri bulmak kilit noktadır. Bu eğlenceli testi çözün ve gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu görün.

12 SANİYE İÇİNDE ÜÇ ZİLİ BULMAYA ÇALIŞIN!

3 zili kaç saniyede bulabilirsiniz

Gizli çanları bulmak bazı insanlar için çok kolaydır, ancak diğerleri için uzun zaman alır. Sadece olağanüstü gözlem gücüne sahip bir kişi zili 12 saniyede bulabilir. Gizli bir zili bulmak ortalama bir gözlemcinin 12 saniyeden fazla sürebilir. İyi gözlem becerisi olanlar bu süreyi daha da kısa tutabilir. Şimdi Kronometrenizi başlatın ve sadece 12 saniyeniz olduğunu unutmayın.

Çanlar, ilk bakışta kafa karıştırabilecek şekilde görüntünün renkli alanlarına yerleştirilmiştir. Fotoğraftaki gibi zekice kamufle edilmiş bir zilin kullanıcı tarafından fark edilmesi büyük bir çaba gerektiriyor. Ortalama bir kullanıcı bu zorluktaki bir testi yaklaşık 15-17 saniyede çözebilir.

Çanlar nerede mi?

Çanlardan biri resim çerçevesine, ikincisi çoraba ve üçüncüsü Noel ağacına takılır. 12 saniye veya daha uzun sürede 3 gizli zili kim bulursa, mücadeleyi kazanır.

3 zili kaç saniyede bulabilirsiniz

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN