Hayatta kalmak için hangi kapıyı seçersin? Zeka bulmacasını 4 saniyede çözersen IQ seviyen 130'ın üstünde çıkıyor

Hayatta kalmak için hangi kapıyı seçersin? Zeka bulmacasını 4 saniyede çözersen IQ seviyen 130'ın üstünde çıkıyor

İşte saniyeler içinde çözmeye çalışabileceğiniz basit bir zeka oyunu. Bu bulmacalar sayesinde beyin kaslarınızı güçlendirirken aynı zamanda eğlencenizi ikiye katlayın.

Zeka oyunları çözmek beyin gücünüzü artırır ve hafızanızı güçlü tutar. Bilişsel işlevi uyarmak için tasarlanmış beyin egzersizi aynı zamanda çalışmaya teşvik eden bir beyin egzersizi olarak bilinir.

İşte saniyeler içinde çözmeye çalışabileceğiniz basit bir zeka oyunu. Bir labirentten kaçıyorsunuz ve önünüzde üç kapı var. Soldaki kapı lav çukuruna açılıyor. Ortadaki kapı, ölümcül gazla dolu bir odaya açılıyor. Sağdaki kapı, üç aydır yemek yememiş bir aslana açılıyor. Kurtulmak için hangi kapıyı seçersin?

kapak-004.jpg

LABİRENTTEN KURTULMAK İÇİN HANGİ KAPIYI SEÇERSİN?

Labirentten kurtulmak için hangi kapıyı seçeceğini düşünmeden önce zamanlayıcını ayarlasan iyi olur. Çünkü bu zeka oyununu çözmek için sadece 4 saniyen var. Ve senin zamanın şimdi başlıyor.

Soruyu iki kez okuyun ve doğru cevap için tekrar düşünün. Denemeden cevabı aramayın ve doğru cevabı bulmaya çalışın.

DOĞRU KAPIYI BULDUN MU?

Buradaki kullanıcıların amacı, hangi kapıyı seçeceğini bulmaktır. Kolay değil mi? Fakat düşünmek için sadece 4 saniyen var.

Zeka bulmacaları, bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Bu tür IQ testleri, Zeka Bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür zeka oyunları, probleme bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır.

ZEKA SORUSU CEVABI

Bu kadar gerilim yeterli, çözüme geçmeden önce 4 saniyede bulmacanın cevabını bulan kişileri tebrik ediyoruz. Zekanızın oldukça iyi olduğunu söylemek isteriz. Şimdi çözüme geçelim

Cevap: Sağdaki kapıdan kolayca kaçabilirsiniz. Çünkü üç aydır yemek yemeyen bir aslan ölür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN