İhanet videolarından sonra yeni açıklama! Bilal Hancı "İkinci şans istiyorum" diyerek haykırdı...

İhanet videolarından sonra yeni açıklama! Bilal Hancı "İkinci şans istiyorum" diyerek haykırdı...

Geçtiğimiz günlerde eşini aldattığı videolarla gündeme gelen Bilal Hancı, bu kez de yeni paylaşımı ile gündem oldu. İhanet videolarından sonra yeni açıklama! Bilal Hancı "İkinci şans istiyorum" diyerek haykırdı... İşte olayın detayları…

YouTube kanalı olarak bilinen “Kafalar” grubunun üyesi Bilal Hancı, geçtiğimiz günlerde eşini aldattığı videolarla gündeme gelmişti. Hancı’nın eşi Esin Çepni, ihanet videolarını yayınlayarak sitemini ve üzgünlüğünü takipçileri ile paylaşmıştı. Bilal Hancı ise bu olayın üzerine ikinci kez açıklama yaparak “ikinci şans istiyorum” dedi. İşte detaylar…

İHANETTEN SONRA İKİNCİ ŞANS DİLEĞİ

Yıllar önce “Kafalar” grubu ile tanınan Bilal Hancı, geçtiğimiz günlerde ihanet videoları ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Hancı’nın 2021 yılında evlendiği eşi Esin Çepni, sosyal medya hesabından aldatıldığı görüntüleri yayınladı. Bunun üzerine ikili magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

yeni-proje-1.jpg

İkili evlendikten bir sene sonra boşanma kararı almıştı ve ilişkilerine bir şans daha vererek barışmışlardı. Daha sonra Esin Çepni geçen günlerde Bilal Hancı’nın bir gece kulübünde yanındaki kadın ile öpüştüğü anları şu sözlerle paylaştı:

“Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum. Ulu orta yapılan ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim, isterseniz beni yargılayın. Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göze dudak dudağa şarkılar söyleyecek kadar aşağılıklarmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin.”

yeni-proje-2.jpg

Olaydan sonra 2. Sayfa programına konuk olan Çepni, olayla alakalı şu detayları verdi:

“"Aramızda son 1 aydır kopukluklar vardı o yüzden ayrılık kararı aldık. 'Filminin galası var' diyerek Trabzon'a gitti. Daha uçağa binmeden galanın iptal olduğunu biliyormuş ama ona rağmen bana gittikten sonra söyledi. Akşam da boşanma kararı aldığımızı ailesine söylemeye gidiyor. Daha sonra da böyle olaylar oluyor. Bana gelen mailleri kontrol ederken 2 tane kadının attığını gördüm ve açtığımda görüntüyü gördüm. Kendisini aradım. Bana dans ettiği kızı tanımadığını, ilk defa gördüğünü ve ne öncesi ne sonrasının olmadığını söyledi.”

yeni-proje.jpg

BİLAL HANCI ÖZÜR MESAJI YAYINLAMIŞTI

Esin Çepni’den gelen bu paylaşımın ardından Bilal Hancı, sosyal medya hesabından, “"Merhabalar, yaşanılan olaylardan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bir süredir boşanma sürecindeydik ve 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü ve hakim boşanma kararı verdi. Ancak usulen karar henüz kesinleşmemişti. Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir eğlence mekanında alkolün etkisiyle yapıldı. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiğini biliyorum. Böyle çirkin bir olayla karşınıza çıkmak istemezdim.

yeni-proje-3.jpg

Ancak boşanma sebebimiz hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi, evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı. Ayrılık kararımı Esin'e bildirdim, Esin de kararıma saygı duydu ve anlaşmalı olarak hakim karşısına çıktık. Bugün geldiğim noktada öncelikle Esin'den, Esin'in ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem ve çevremdeki arkadaşlarımdan ve siz değerli Türk halkından çok özür dilerim. Yaşattığım bu durumdan ötürü çok üzgün ve pişmanım. Kamuoyuna duyurumdur. Saygılarımla” mesajını yayınladı.

İKİNCİ ŞANS MESAJI GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Bilal Hancı, birkaç gün sonra ise sosyal medya hesabında bir paylaşımda daha bulundu. Paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:

"Hayatımda hep doğru bildiğim şeyleri yapmaya çalıştım, kimseye yanlışım olmasın istedim. Kendi yağında kavrulan bir adam olmaya çalıştım. Gelinen noktada yaşadığım şeyler eğrisiyle, doğrusuyla benimdi ve hepsini kabul ediyorum. Kendim dışında insanları üzdüysem, kırdıysam affola. Artık hayatım yoluna girer mi, girmez mi, eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Tek istediğim mutlu olmak, tekrardan gülmek, eğlenmek. Arkadaşlarımla, dostlarımla, ailemle güzel günler yaşamak istiyorum. Ben yaşadıklarını kafasına takmayan bir insan hiçbir zaman olmadım. Kafamın içinde susmayan, durmayan bir Bilal var; daha iyiye gitmemi engelleyen, beni köşeye sıkıştırmış bir Bilal... Hayat herkese ikinci bir şans veriyorsa ben de hayattan ikinci bir şans istiyorum. Nasıl mutlu olacaksam öyle olmak istiyorum. Ne kadar zamanda olur bilmiyorum ama olsun istiyorum...”

capture-20231104181819916.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN