iPhone 15 fırtına gibi geliyor! Mühendisler şokta: Resmen sanat eseri

iPhone 15 fırtına gibi geliyor! Mühendisler şokta: Resmen sanat eseri

Dünyanın teknoloji devi Apple son tasarım iPhone 15 model telefonları ile herkesin aklını başından alıyor. Gizemiyle akıllarda soru işareti bırakan iPhone 15 yeni özellikler ile piyasaya sürülecek. İşte piyasada fırtınalar estirecek iPhone 15 özellikleri…

Apple mühendisleri tarafından üretilen yeni iPhone 15 model telefon özellikleri ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Yeni cihazın daha ince ve şık bir görünüme sahip olacağı belirtilirken ergonomik yapısı ile de rahatlık sağlayacağı belirtildi. Yeni Cihazım ekran özellikleri ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte piyasada fırtınalar estirecek iPhone 15 özellikleri…

EKRAN ÖZELLİKLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Apple son teknoloji iPhone 15 model telefonları için hazırlıklarına devam ediyor. Ekran özellikleri için Devrim niteliğinde adım atan şirket OLED ekranıyla inanılmaz bir görüntü kalitesi sunacak. Daha canlı renklere ulaşma imkanı sağlayan iPhone 15 ekran boyutunda da iyileştirme yaparak daha geniş bir çalışma alanı sunmaktadır.

apple-15.jpg

EYLÜL AYINDA TANITILACAK

  • Tüm dünyada dört gözle beklenen iPhone 15 serisi için kullanıcıların da heyecanı zirveye çıktı. Telefon hakkında sızıntılar ve söylentiler dikkat çekerken kullanıcılarda yeni telefonu kullanmak için sabırsızlanıyor.
  • Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 15 serisi önceki modellere göre daha yüksek bir fiyat etiketi ile piyasada yer alacak. Apple'ın şimdiye kadarki en yüksek maliyetli telefonu arasına adını yazdıran iPhone 15 başlangıçta 84 milyon adet üretilecek.

apple-15-1.jpg

USB C ÖZELLİĞİ OLACAK MI?

Yapılan son açıklamalar doğrultusunda iPhone 15 serisinde USB-C bağlantı noktası ile donatılacağı aktarıldı. Bu özellik ile birlikte kullanıcılar daha hızlı şarj imkanı ve hızlı veri aktarımı yapabilecek. L Pro modellerinde kullanılacak olan periskop lens teknolojisi daha yüksek optik zoom seviyesi sunmaktadır. Bu sayede yakın çekim yapma imkanı elde edeceksiniz. Ancak telefon modelinde kamera kısmının daha büyük bir çıkıntıya sahip olacağı aktarıldı.

iphone-14.jpg


IPhone 15 modelinde batarya kapasitelerinin de yüksek olması bekleniyor. Yeni telefonlarda batarya kapasitesinin %18 daha fazla olması beklenirken uzun pil ömrü sunması da kullanıcılar için büyük bir kolaylık olacak. iPhone 15 Plus ve Pro modelleri ile batarya kapasitelerinde yapılan artışlar tüm kullanıcıları sevinçten havalara uçurdu. Tüm kullanıcılar iPhone 15 serisi ile daha iyi bir deneyim sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN