IQ seviyenizi açığa çıkaran optik illüzyon: Resimde gizlenen kartalı 7 saniyede sadece kartal gözlü insanlar görüyor!

IQ seviyenizi açığa çıkaran optik illüzyon: Resimde gizlenen kartalı 7 saniyede sadece kartal gözlü insanlar görüyor!

Çok sayıda kişi tarafından sevilen optik illüzyon testleri popülerlik kazanmaya devam ediyor. Birazdan sizlerle paylaşacağımız bu optik illüzyon testi ise gözlem becelerinizi öğrenmenin en kolay yolu. Resimdeki kartalı 7 saniye görebilir misin?

Optik illüzyonlar, İnternet'in şu anki süper yıldızlarıdır. Netizenler, onlara hızlı bir başarı hissi verdikleri için optik illüzyon meydan okumalarına bağımlı hale geliyor.

İnsanların dikkat aralıklarının büyük ölçüde değişkenlik gösterdiği bir nesilde, optik yanılsamalar yalnızca dikkatlerini çekmeyi başaramadı, aynı zamanda onları kendine bağlayıp daha fazlası için geri gelmelerini sağladı. Bu, mevcut bağlamda optik illüzyonların önemi hakkında çok şey söylüyor.

Optik illüzyonlar, dikkat çekmenin yanı sıra, bilim adamları tarafından insan beyninin çalışma şeklini incelemek ve şizofreni ve hayalet uzuv sendromu gibi psikolojik bozuklukları tespit etmek için kullanıldıkları için harika araştırma yardımcılarıdır.

Optik illüzyonları çözmeye yönelik düzenli uygulamanın, bireyin gözlem becerilerini geliştirdiği de öne sürülmüştür. Gözlem becerilerinizi geliştirmeye hazır mısınız? O halde, bu optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyin.

1-005.jpg

RESİMDE SAKLANAN KARTALI 7 SANİYEDE BULUN

Yukarıda paylaşılan görsel Norveç dağlarından bir manzara.

Biliyor musun:

Norveç, muhteşem manzarası nedeniyle "Gece Yarısı Güneşi Ülkesi" olarak da bilinir. Mayıs sonundan Temmuz sonuna kadar Norveç'te güneş hiç batmaz.

Bu dağ manzarasında saklanan bir kartal, dağlarla kamufle olmuş ve ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırmıştır. Sizin için zorluk, gizli kartalı 7 saniye içinde tespit etmektir.

KARTALI 7 SANİYEDE BULDUNUZ MU?

Dağlara karışmış bir kartalı ilk bakışta fark etme fikri zordur. Ancak, iyi gözlem becerisine sahip kişiler kartalı zaman sınırı içinde tespit edebileceklerdir. Mücadelenin nispeten kolay zorluğu nedeniyle zaman sınırı daha düşüktür. Acele et zaman bitiyor.
Kaçınız kartalı gördünüz? Süre doldu.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Keskin gözlü kullanıcılarımızdan bazıları kartalı görmüşken, diğer kullanıcılar hala kartalı bulamıyor. Gözlem becerilerinizi geliştirmek için bu tür meydan okumaları daha fazla uygulamanız gerekir.

Bu optik illüzyon testinin cevabını merak ediyorsanız aşağıya göz atın. Kartal, görüntünün sağ üst tarafında dağla karışmış olarak görülebilir. Konumu, kırmızı daire kullanılarak vurgulanır.

2-005.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN