İş arayanlara müjde! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımını duyurdu! Üstelik KPSS şartı aranmıyor!

İş arayanlara müjde! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımını duyurdu! Üstelik KPSS şartı aranmıyor!

İş arayan bireyler, internet üzerinde yayımlanan ilanlara büyük ilgi gösteriyor. Son haberlere göre, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın personel alımı yapacağı duyuruldu. Bu önemli fırsatla ilgili detaylar haberimizde...

Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesine 1000 yeni personel alacak. Alımlar kapsamında farklı pozisyonlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bakanlık bünyesinde 404 Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni, 344 Kimya Teknisyeni, 42 Makine Teknisyeni, 42 Makine Bakım Onarım Teknisyeni, 31 İş Makineleri Operatörü, 28 Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni, 20 Tarım Makineleri Teknisyeni, 18 İnşaat Teknisyeni, 14 Elektrik Teknisyeni, 11 Bilgisayarlı Makine Teknisyeni, 6 Metal Teknolojisi Teknisyeni ve 3 Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni alınacak.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

fdsfds.jpg

Başvuru şartlarına ilişkin detaylar, 11 Temmuz tarihinde İŞKUR tarafından adaylarla paylaşılacak. Türkşeker fabrikalarına 6 aylık süreyle istihdam edilecek olan personellerin başvuruları, 11 Temmuz ile 17 Temmuz tarihleri arasında İŞKUR üzerinden online olarak yapılabilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımları, iş arayan adaylar için önemli bir fırsat sunmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adaylar, belirtilen tarihlerde İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular sırasında gerekli belgelerin eksiksiz olarak sunulması önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN