İş Bankası toplu para arayanların yardımına yetişti! Düşük faizle 50.000 TL hemen cebinde, son tarihi kaçırmayın

İş Bankası toplu para arayanların yardımına yetişti! Düşük faizle 50.000 TL hemen cebinde, son tarihi kaçırmayın

Toplu para arayanların yardımına İş Bankası koştu.Acil nakite ihtiyaç duyan vatandaşlar oluğu İş Bankası'nda aldı. İş Bankası, düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisini vatandaşlarla buluşturuyor. İşte İş Bankası kampanya detayları…

Yaşanan sıkıntılı süreçte toplu paraya ihtiyaç duyanlar çözümü İş Bankası'nda buldu. Düşük faiz oranları ve yüksek vade seçenekleri ile vatandaşların dikkatini çeken İş Bankası 50.000 TL kredi verileceğini açıkladı. 3 ay ile 36 ay arasında değişen vade süresiyle düşük faiz imkanları vatandaşların dikkatini çekerken herkesin bütçesine uygun bir ödeme seçeneği sunuluyor. İşte İş Bankası kampanya detayları…


KAMPANYAYI DUYAN İŞ BANKASI'NA KOŞUYOR


2023 yılına özel kredi kampanyası hakkında detayları paylaşan İş Bankası, acil nakit ihtiyacı olanlara çözüm önerileri sunuyor. %1.95 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi verdiğini açıklayan İş Bankası vatandaşların da dikkatinde yer alıyor.

is-bankasi-kredi-kampanyasi.jpg

Düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen milyonlarca vatandaş banka şubelerine akın ediyor. Başvuruda bulunmak için mobil veya internet bankacılığı üzerinden kolay bir şekilde başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu kapsamda müşterilerin kredi notu önemli bir yere sahiptir. Kredi notunuz verilecek Kredi miktarını ve vade sayısını etkilemektedir. Kredi notu yüksek olan kişiler daha yüksek kredi çekebilmektedir.

İŞ BANKASI GERİ ÖDEME TABLOSU


Paraya sıkışan vatandaşların ilk tercihi İş Bankası oluyor. 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisini duyan vatandaşlar akın akın bankaya giderken 36 ay vade ve %1.95 faiz oranıyla kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz. Kredi kampanyasına katılım sağlayan müşteriler geri ödeme sürecinde ise 2.102 TL taksit tutarı ile ödeme işlemleri yapmaktadır.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN