İş hayatında gelişmeler başlıyor! Koç, boğa, aslan, başak, terazi, akrep ve kovalar... İşte 31 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

İş hayatında gelişmeler başlıyor! Koç, boğa, aslan, başak, terazi, akrep ve kovalar... İşte 31 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

İş yerinde birini sorgulama yetkisine resmi olarak sahip olmayabilirsiniz. Ancak yapabileceğiniz en iyi işi yapmayı kendinize borçlusunuz ve mevcut bir durumda bu, birini sorgulamayı da gerektirebilir. Şu anda biraz etik bir ikilemle karşı karşıya olabilirsiniz.

31 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İradesi çok güçlü bir bireysiniz. Bir şey istediğinizde, hiçbir şeyin sizi engellemesine izin vermiyorsunuz. Her zaman, engelleri aşmanın bir yolu olduğunu düşünürsünüz ve genellikle de haklı çıkarsınız. Ancak şimdi bu tür bir aciliyet ve baskıya iyi karşılamayacak biriyle çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer "incelikler" veya formaliteler olmadan ilerlerseniz, o kişi işinizi zorlaştırabilir. Tüm bunları gereksiz görseniz ve zaman kaybı olarak düşünseniz bile, bunu yapmak aslında uzun vadede size zaman kazandırabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Uzun zamandır varmayı planladığınız bir hedef için yakında yola çıkacaksınız. Oraya nasıl ulaşacağınıza dair belirli bir fikriniz var. Ancak diğer seçeneklere de açık olmak daha akıllıca olmaz mıydı? Mevcut planınızın işe yarayacağı ortaya çıksa da, spontane ve esnek olabilirseniz, çabalarınızı güçlendirmiş olursunuz. Bazen belli bir yola takılıp kalırsanız, bu sizi sınırlayabilir ve şimdi kendinizi sınırlamamalısınız. Eğilirseniz, kırılmazsınız!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Eğer bir koruyucu meleğiniz varsa, muhtemelen şu anda endişe içinde ellerini sıkıyordur. İşinizi hiç kolaylaştırmıyorsunuz. Büyük bir risk almanın eşiğinde olabilirsiniz ve muhtemelen sizi izleyen semavi varlıkların biraz telaşlı olduğunu hissedebilirsiniz. Doğru şeyi yaptığınızdan emin misiniz? Düşündüğünüzden biraz daha riskli bir girişimde bulunmak yerine izleyip beklemenin daha akıllıca olmayacağından emin misiniz? Eğer öyleyse, biraz yavaşlayın. Dikkatli olun, üzülmeyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yakında oldukça kötü bir şekilde bozulmuş bir ilişkiyi yeniden başlatma şansınız olabilir. Orada sizin için acı duygular var ve devam etmek isteyeceğinizden bile emin olmayabilirsiniz. Bu kişi hayatınızda yokken, bundan rahatsızlık duyacak kadar rahatladınız. Şimdi karar vermeniz gereken şey, bunun size ve belki de değer verdiğiniz diğer insanlara bir şekilde fayda sağlayıp sağlamayacağıdır. Ancak bunu çok derinlemesine düşünmeyin. Bunun cevabını zaten biliyorsunuz. Dışarıdan müdahaleler olmadan kendinize bir süre sessizlik izni verirseniz, ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İşinizle ilgili bir konuda cesur bir adım atmanız için zamanlamanın nihayet doğru olması, bunu gerçekten yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Siz de hazır olmalısınız. Sadece doğru olması değil, doğru hissettirmesi de gerekir. Bir projeyi bir sonraki seviyeye taşımak için o kadar istekli olabilirsiniz ki hemen atlamak isteyebilirsiniz. Ancak duraklamak, gözlemlemek ve o an sizin için de doğru olana kadar beklemek size büyük fayda sağlayacaktır. Durumun zamanlaması ile kişisel zamanlamanız aynı hizaya geldiğinde, işte o zaman hamlenizi yapmalısınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kişisel bir ilişkinizde bazı değişikliklere ihtiyaç olduğunu fark edebilirsiniz, ancak bu değişikliklerin ne olması gerektiğini henüz bilmiyor olabilirsiniz. Bir şeylerin dengesi bozulmuş gibi görünüyor. Nasıl tartışacağınızı bilemediğiniz birkaç sorununuz olabilir. Ancak işleri nasıl daha iyi hale getirebileceğinizi düşünüyor olmanız mükemmel bir işaret ve başlamak için harika bir yol. Bugün bu konuda birine yaklaşmak ve sorunu çözmeye başlamak için mükemmel bir gün. Bu muhtemelen sizi başarıya götürecektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İş yerinde birini sorgulama yetkisine resmi olarak sahip olmayabilirsiniz. Ancak yapabileceğiniz en iyi işi yapmayı kendinize borçlusunuz ve mevcut bir durumda bu, birini sorgulamayı da gerektirebilir. Şu anda biraz etik bir ikilemle karşı karşıya olabilirsiniz. İşleri her zamanki gibi yapmak istiyorsunuz, ancak aynı zamanda kendi sorumluluklarınızı yerine getirmek için daha az resmi olmanız gerekebilir. İlk yükümlülüğünüz kendinize karşı. Bu yükümlülüğün ne olduğunu bulduğunuzda ne yapacağınızı da bileceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Kaba ve saygısız davranan birine ne kadar katlanmak zorundasınız? Şu anda bunu merak ediyor olabilirsiniz. Küçük ya da hoşgörüsüz görünmek istemezsiniz. Kesinlikle kibirli ve saygısız da görünmek istemezsiniz. Ancak kendi çıkarlarınızı ve kendi duygularınızı korumak istersiniz. Birisi size doğru davranmıyorsa, bu size bu konuda konuşmanın ve saygı ve nezaket talep etmenin son derece makul olacağını hatırlatsın. Eğer ihtiyacınız varsa, kesinlikle konuşmalısınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir uçuş için birinci sınıf bilet alırsanız, gideceğiniz yere lüksün tadını çıkararak ulaşırsınız. Daha rahat bir koltuk, daha özel bir alan, kokteyller ve daha fazlasının tadını çıkarırsınız. Ancak gideceğiniz yere daha ucuz koltuklarda, tüm bu gösterişten yoksun olarak da ulaşabilirsiniz. Şu anda bir şeyi yapmanın karmaşık ama sonuçta daha keyifli bir yolunu düşünüyor olabilirsiniz. Ancak daha sonra, bu sizi rahatsız edebilir. Şu anda, daha az maliyetli olan daha basit bir yaklaşımı tercih etmeniz daha akıllıca olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Birileri sizi "yargılayıcı" olmakla suçluyor olabilir. Ancak siz doğanız gereği yargılayıcı bir insan değilsiniz. Bir başkasını yargılamanın size düşmediğini bilen birisiniz. Ancak bu, kendi fikirlerinizin olmadığı anlamına gelmez. Şu anda, arkadaş çevrenizde veya aileniz içinde olup biten bir şey hakkında bazı güçlü görüşleriniz olabilir. Nasıl hissettiğinizi söylemeye hakkınız var. Hepimiz kendi değerlerimizi yaratırız. Biri size bu konuda meydan okursa bunu aklınızda tutun.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir şeyi yapmak zorunda olduğunuz için değil de istediğiniz için yaptığınızda çok daha keyifli olabilir. Yakında hoşlanmadığınız bir görevle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunu zaten biliyor olabilirsiniz ve ileriye korkuyla bakıyor olabilirsiniz. Ancak bu yaklaşan sorumlulukla ilgili olumlu ve mutlu eden bir şeyler olduğu kesin. Buna odaklanabilir ve bunu yapmak zorunda olmaktan ziyade yapmak istediğiniz bir şey olarak görmeye çalışabilirseniz, tamamen yeni bir bakış açısıyla göreceksiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Hayatınızdaki birinin nasıl olduğunuzu ve ne yaptığınızı bilmeye ihtiyacı var. Mutlu ve iyi olduğunuzu ve aynı zamanda onu düşündüğünüzü bilmeye ihtiyacı var. Tüm olağan günlük yükümlülüklerinizin yanı sıra biraz hayallere dalmış olabilirsiniz ve bu nedenle o kişiyi biraz ihmal etmiş olabilirsiniz. Siz, bir ilişkiyi kasıtlı olarak ihmal edecek biri değilsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN