31 Ocak'a kadar başvuru yapan balyayla parayı eve götürecek!

31 Ocak'a kadar başvuru yapan balyayla parayı eve götürecek!

Akbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyurusu yapılırken tüm vatandaşlar başvuru yapmak için harekete geçti. Gelir belgesi istemeyen Akbank, 55 bin TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasını açıkladı.

Akbank ihtiyaç kredisi kampanyası başlığında kredi ödemelerine ilişkin bilgiler verilirken kredi notuna bakılarak herkes ödemelerden yararlanabilecek. Düşük faiz oranlı olan kredi kampanyası için gelir belgesi ve şartlara gerek kalmadı. Akbank ihtiyaç kredisi kullanacaklar için başvuru yöntemleri ve şartları haberimizde yer almaktadır.

Nakite ihtiyacı olanlar kredi kampanyalarını yakından takip ederken cep telefonlar üzerinden mesaj atarak binlerce liranın sahibi olabilirsiniz. Akbank, 55 bin TL kredi için gelir belgesi, kefilsiz, şartsız olarak başvuruda bulunabilirsiniz. Cep telefonları üzerinden başvurularını gerçekleştirecekler 5 dakika içerisinde onay alarak ödemelerden faydalanabilir.

akbank ihtiyaç kredisi

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Gelir belgesi olarak kredi kullanmak isteyen müşteriler Akbank tarafından sunulan kredi kampanyasını araştırmaya başladı. 55 bin TL limitli krediden yararlanmak için 24 ay vadeye kadar imkan sunuldu. Kredi başvuru için banka şubelerine yalnızca kimlik kartı ile gitmek yeterli olacaktır. Aynı zamanda Akbank üzerinden maaş hesabı olanlara internet bankacılığı şubesi şifresiyle beraber Akbank Direkt uygulamasından kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN