Kimlik numarası son hanesi 0,2,4 olanlar dikkat! 15.000 TL almak için sadece bunu yapmak yeter! Kampanya az önce açıklandı

Kimlik numarası son hanesi 0,2,4 olanlar dikkat! 15.000 TL almak için sadece bunu yapmak yeter! Kampanya az önce açıklandı

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik yeni kampanyaya imza atan ING Bank, bu kampanyasında kredi ödemelerini uygun faiz oranı ile kredi ödemesinin geçekleşeceğine burgu yaptı. ING Bank kredi kampanyası detayları neler? Kimler başvuru yapabilir, başvuru şartları neler? Sorusu ise merak uyandırdı. Bu soruların cevaplarına ve daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

Bankalar aracılığıyla 15000 liraya varan ihtiyaç kredisi kullanan tüm vatandaşlara sunulan bu kredilerde ING Bank, ihtiyaç kredisi kampanyasından birlikte yararlananlara düşük faizli kredi ödeyeceğini açıkladı. Acil ihtiyaç durumunda, tüm müşterileri için uygun kredi puanları geçer not alanlar için bu ihtiyaç kredisinde bankanın müşterisi olanlara 15000 Türk Lirası kredi verileceği duyuruldu.

Acil kredi programından yararlanan tüm vatandaşlara yapılan bu ödemelerde, belirli koşullarda nakdi kredi kullananlara ödeme yapılmakta ve onaylanan bu krediler aynı zamanda hesaplara yatırılarak da kullanılmaktadır.

ING BANK KREDİ

15000 Türk Lirası İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen tüm vatandaşlar için bu kredi ödeme koşullarına göre kredi işlemleri yapılacak, ödemeler belirtilen koşullara göre hesaplarına yatırılarak yapılacaktır.

ING Bank üzerinden kredi başvurusunda bulunan kişiler, ihtiyaç kredisi için kredi notlarına uygun faiz oranlarından yararlanabilmekte ve bu sayede ihtiyaç kredisi ödemelerini alabilmektedir.

Bu kredi kampanyalarından yaşlılar da yararlanabilmekte, kampanyalara katılarak ihtiyaç kredisi ödemelerini artırabilmektedirler.

ING BANKASI KREDİ BAŞVURUSU

Bu bankanın sadece kimlik ile kullanılabilen kredi kampanyasının adı İHTİYAÇ kredisi olarak biliniyor. ING ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunursanız ve 15000 Türk Lirası kredi onayı alırsanız, sadece kimlik numaranız ile online bankadan veya bankadan kredi kullanabilirsiniz. ING üzerinden mini kredi başvurusunu www.ing.com.tr sitesinden gerçekleştirebilirsiniz. Sonuç size anında bildirilecektir. Onaylanırsa şubeden bu krediyi alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN