Kızılcık Şerbeti resmen topa tutuldu! O sahneye öyle bir tepki yağdı ki: "Toplumun ahlakını bozuyorlar"

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlerken dizide yayınlanan o sahne görenleri şaşkına çevirdi. Öyle ki izleyiciler resmen o sahneyi topa tuttu. Sosyal medyada tepki üzerine tepki yağarken çoğu kullanıcı” toplumun ahlakını bozuyorlar” diyerek sitem etti.

Uzun süredir Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle izleyiciyi duygudan duyguya sürükleyen Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle de sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldığı. Alev ile Abdullah arasında geçen diyaloglar izleyiciden tepki çekti ve sosyal medya bu sahnelerle çalkalandı.

ALEV İLE ABDULLAH’IN ROMANTİK VİDEOSUNA ELEŞTİRİ YAĞMURU

İlk bölümünden beri büyük bir ilgiyle izlenen ve cuma akşamının reyting rekortmeni olan Kızılcık Şerbeti, her sahnesiyle dikkatleri çekerken özellikle de Alev ile Abdullah’ın sahneleri izleyicileri şaşırtıyor. Son bölümden sonra son dönemlerin en popüler şarkısı olan “Ateşe Düştüm” şarkısının eşliğinde ikiliye hazırlanan klip ise resmen sosyal medyada viral oldu.

yeni-proje-1-003.jpg

Bazı sosyal medya kullanıcıları bu klip ile dalga geçerken bazıları ise yapılan klibe ciddi tepkiler gösterdi. Özellikle de son bölümde yaşanan Alev ile Abdullah arasındaki romantik sahneler akşam sosyal medya adeta damga vurdu.

EN BÜYÜK ELEŞTİRİ SENARİSTLERE GELDİ

Dizinin son bölümünde Abdullah, evlilik hazırlığı yapan Alev’in kapısına gitti ve alevden evlenmesini isteyerek kendisinin Pembe’den boşanacağını söyledi. Bu diyalog sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekerken "60 yaşındaki evli adam aşk acısı çektirip bunu normalleştiriyorsunuz" yorumları yapıldı. Bazı kullanıcılar ise yaşanan bu olayın normal olduğunu ve gerçek hayatta da karşılaşıldığını savundu.

İŞTE SOSYAL MEDYADAN GELEN YORUMLAR...

capture-20231211164615875.jpg

capture-20231211164607938.jpg

capture-20231211164554962.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN