Kızılcık Şerbeti'nde Dilan Polat göndermesi! Sosyal medyaya damga vurdu!

Kızılcık Şerbeti'nde Dilan Polat göndermesi! Sosyal medyaya damga vurdu!

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti cuma akşamlarına damga vuruyor. Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen ve Barış Kılıç gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin bir sahnesi daha yayınlanmadan sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizideki 'Dilan Polat' sosyal medyada damga vurdu.

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti her bölümüyle sosyal medyada damga vurmaya devam ediyor. Ancak bu defa dizi henüz yayınlanmadan bir sahnesi çok konuşuldu.

Setten çekilen görüntüde, Nilay'ın Mustafa'ya olan aşkını reklam panolarına taşıdığı görüldü. Söz konusu sahnede Nilay'ın eşi Mustafa'ya sürpriz yaptığı ve bilboarda astırdığı fotoğrafta, "Seni seviyorum Mustafa'm. Kaderimsin." yazdığı görüldü.

kizilcik-sertbetiiiii.jpg

Feyza Civelek'in hayat verdiği Nilay karakterinin bu sürprizi akıllara Dilan Polat ve Engin Polat'ı getirdi. Instagram'dan yayılan görüntülere; 'Nilay, Dilan olmuş', 'Çok iyi gönderme', 'Tam Nilay'dan beklenecek hareket' gibi yorumlar yapıldı.

Son günlerde vergi kaçırma ve kara para aklama iddialarıyla gündemden düşmeyen ve son olarak tüm mal varlığına el konulan Dilan Polat eşi Engin Polat'ın doğum günü için benzer bir sürpriz hazırlamıştı.

dilan-polatttttt.jpg

Dilan Polat, kocasının doğum günü için şehrin ortasındaki reklam panosuna "Karısının kocası, iyi ki doğdun. Seni çok seviyorum. Kapatın şehrin ışıklarını. Kocam pasta üfleyecek" yazdırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN