MasterChef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacılardan biri fenalaştı… Çekişmeli finalde kupayla evine dönen o isim oldu

MasterChef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacılardan biri fenalaştı… Çekişmeli finalde kupayla evine dönen o isim oldu

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef All Star, dün akşam yayınlanan bölümü ile bu yılın şampiyonunu belirledi. İki isim arasındaki kıran kırana mücadeleyi kazanan belli oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Uzun zamandır yayınlanan ve her yıl farklı bir ilgi ile izlenen MasterChef bu yıl All Star kadrosuyla yeniden izleyici karşısına çıktı. Oldukça rekabetçi bir ortamın yaşandığı bu yılda finale kalan isimler Esra ve Tahsin oldu. Finalde kıyasıya rekabet ettiler ve sadece bir kişi büyük ödülün sahibi oldu.

ŞEFLERİN BEĞENİSİNİ TOPLAYARAK BİRİNCİ OLDU

Finalde hem Tahsin hem de Esra ciddi derecede dikkatle ve özenle yemeklerini yaptı. Şampiyon olabilmek adına bütün yeteneklerini sergilediler.

Toplam 90 dakikada yarışmacılardan Türk mutfağı menüsü yapmaları istendi. Tahsin’den Anadolu, Dalyan köfte ve çıtır baklava istenirken, Esra’dan ise toprağın ikramı, kuzum ve çocukluğum istendi.

yeni-proje-35.jpg

PUANLAR İLK YARIŞTI BELLİ OLDU

Sunum sonucu şefler puanlarını açıkladı. Esra birinci oyun sonunda 22.5, Tahsin ise 21 puan aldı.

İKİNCİ TURDA ULUSLARARASI MUTFAK

İkinci turda iki yarışmacıdan da uluslararası mutfak hünerlerini sergilemeleri istendi. Bu bölümde de 90 dakika süre tanındı. Şefler tadımlarını yaptıktan sonra bu yılın birincisini belirledi.

yeni-proje-34.jpg

ŞAMPİYON O İSİM OLDU

Yarışmanın kazananı belli olmadan önce Somer şef bu yılın ödülünü açıkladı. Kazanan ismin araba sahibi olacağı öğrenildi. Yapılan puanlama sonucunda bu yılın kazananı Esra oldu.

yeni-proje-33.jpg

TAHSİN FENALAŞTI

İmza tabaklarından sonra üçüncü tur sonuçları açıklanırken Tahsin bir anda fenalaştı. Tahsin kendine gelince puan açıklamaları devam etti. Tahsin 66.5 puan alırken Esra ise 69,5 puan aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN